evo gledamo tv i slažemo kocke... sad je sve ok!aleksandra70vanja prvotno napisa
evo gledamo tv i slažemo kocke... sad je sve ok!aleksandra70vanja prvotno napisa
ma joooj koje li prazno pamfletiziranje!!! joj joj joj!Tashunica prvotno napisa
a šta je s tobom? šta ti je savjest proradila ili si samo našla elemente poistovjećenja s majkom mog djeteta, pa te to silno zasmetalo da to netko uopće smije kritizirat?! jer koliko vidim vrlo je simtomatično zašto te nije nimalo zasmetalo kad se naveliko i naširoko drvi o muškim alkoholičarima, lažljivim manipulatorima, psihički bolesnim tatama, imali smo i obiteljske nasilnike (nedokazano), i mafijaše koji su pola grada opljačkali i prevarili (nedokazano), čak i iz majčinog iskaza zlostavljače djece i otimače istih, dok se nije ispostavilo upravo suprotno... pa ako misliš da je tvoj stav objektivan, zašto te nema s pametovanjem na tim temama?! zašto sve te majke ne osvjestiš kako je drvljenje neosnovano po njihovim partnerima, ukoliko ovdje nismo čuli i njihovu priču?!
a onda ćemo malo i o tom tvom podvlačenju pod nazivnik "drvljenje"? ne razumijem jel ti svako iznošenje golih činjenica nazivaš drvljenje, ili samo činjenice iznošene s muške strane? vidiš meni je nažalost time što si ti nazvala "drvljenje", oduzeto živaca i živaca, donijelo čireva i čireva, usadilo nepovjerenja i nepovjerenja, al mi pored svega konstatira jedna tashunica na kraju da bi ipak trebalo o tome najbolje ŠUTIT, jer njoj to smeta!
pa de imaj muda do kraja pa reci bez rukavica - smeta mi što si muško, al da si žensko sestro ma drvi onda po njima kolko oćeš!!!
Zaključavam zbog toga što je tema otišla OT.