već petu put u roku 2 sata, temerature ni traga. i sad me brine di je temeratura? kakva je to viroza bez temerature? a da ima, brinilo bi me što ima...ma....prehlada sa kašljem uz sumamed prošla prije par dana, sad opet...![]()
već petu put u roku 2 sata, temerature ni traga. i sad me brine di je temeratura? kakva je to viroza bez temerature? a da ima, brinilo bi me što ima...ma....prehlada sa kašljem uz sumamed prošla prije par dana, sad opet...![]()
mozda je samo pokvaren (ili iziritiran) zeludac? jel ima proljeva?
Naveliko vlada nekakva želučana viroza, samo je povračanje u pitanju, bez proljeva i temperature.
Traje jedan dan.
I mi prošli neki dan, a i kod nas u vrtiću puno bolesnih.
Kod nas takvo povraćanje traje sa prekidima već dva tjedna. Jedan dan povraća onda par dana super...
e hvala vam puno. evo, kao što reče mamaLare, povraćala je do cca ponoći i od onda ništa. jutros je pojela cijeli slanac...
znači takva viroza? aj dobro, puno mi je lakše, inače bih se pitala šta je sad to
svima![]()
v. takodjer jutros- u pol 7 pa 7. 15, nakon toga dvosatno cicanje, zaspao, probudio se u 11- kao da nista nije bilo.
I moj V zadnjih desetak dana povremeno povrati. Pa šta je to? Jeste li što doznale? Je li kod vas prošlo?
Spremam se pedici, no dam ruku u vatru da ona nema pojma o tome.
Viroza koja je poharala našu okolinu traje jedan dan, kod nikog nije trajala više dana, i bila je zaista samo viroza.rena7 prvotno napisa
Preporučila bih odlazal pedijatru, predugo mi je to za bilo kakvu virozu.
Hvala![]()
evo i kod nas..
povratio je evo već 4. put u sat vremena
prištekavam ga na cicu da nadoknadi
nadam se da je to ta jednodnevna
(evo, čak je dva dana uspio ići u vrtić)
G se ispovraćao prije sat i pol po prvi put u životu...nema temp, nema proljeva, jeo sve što i mi...zvala ped i ona mi je rekla da nikako ne dajem cicu nego samo šipkov čaj na žličicu...malo sam ostala paf al okej...neću ni reć da mi je rekla za večeru da dam pettit kekse sa jogurtom???!!!
uglavnom on je od tada do sad proveo na cici i zaspao...sad čekam da se probudi pa da vidim situaciju. ono što me zabrinulo je njegovo stanje prije i poslije povraćanja- bljedost, slabina...sad kad razmišljam malo čišće glave možda je to normalna reakcija..i meni je tako kad povraćam...uostalom po prvi puta se susreo sa povraćanjem pa mu je bio šok...
jesam u pravu ili imam razloga za zabrinutost?