Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Concord transformer xt fix

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Concord transformer xt fix

Dakle trebaju mi iskustva. Jeste li montirali ili pregledali koju ili je uopće proućči uživo ?

Radi se o Concord transformer xt fix AS 15-36
    http://www.autoteile-shop.de/product...oducts_id/2742

Nekako sam se zaljubila u nju kao najsigurniju u klasi 15-36

Trenutno imamo caybex solution x i Recaro 9-36 nijedna nam nije mala i obe su odlične no imamo u planu promjenu auta pa si sve razmišljam da skidanjem pojaseva u 5 točaka promjenim Recaro u Concord transformer xt fix.

Dakle mišljenje, opaske, ocjene dobrodošle ?

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Nisam niti jednu vidio uživo ali izgleda odlično na ovom linku. Concord Transformer XT je dosta dobro prošla na testovima ali ne znam razliku u ocjenama između XT i XT fix. XT je imala malo lošije ocjene za udobnost i upotrebljivost no jedino što bih svakako provjerio je kako sjedi na sjedalu auta jer tu je malo lošije prošla od konkurencije (pretpostavljam da je školjka od xt i xt fix ista). Lošija ocjena za djetetov pogled iz sjedalice mi nekako nije nešto što bi me zabrinjavalo prilikom odabira sjedalice, dapače, to obično podrazumjeva bolju ocjenu kod testa bočnog sudara pa je to i ovdje slučaj (malo samo zaostaje na tom testu za RODI XR i Solution X-fix).

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

po meni djeluje sigurnije od konkurencije baš zbog pojačanih bočnih zaštita - što veće to bolje, ja bi ih najrađe u oklop stavila
    A i gledano ukupnu bočnu stranu zaštičenija je od MC-a svakako a od Cybexa čak isto. Neznam po čemu je nakraju Cybexica bolja ? Mislim imam jednu i odlična je nema dileme ali mi se Concordica čini još zaštićenija.
    Izuzmimo pasanje u auto koju bi ti daddycool uzeo (isofix je uvjet) Cybex ili concord ?

Svakako ću probati u auto kad auto stigne no kod nas baš i nema uživo za probati pa moram preko po običaju, do tada skupljam mišljenja. Moguće i da uzmem cybexicu s isofixom no ova mi djeluje bolja - razuvjerite me ?

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj dolphins prvotno napisa
    po meni djeluje sigurnije od konkurencije baš zbog pojačanih bočnih zaštita - što veće to bolje, ja bi ih najrađe u oklop stavila
    A i gledano ukupnu bočnu stranu zaštičenija je od MC-a svakako a od Cybexa čak isto. Neznam po čemu je nakraju Cybexica bolja ?
    osobni dojam je osobni dojam a testovi su testovi. razlike su istini za volju prilično male i sve 3 imaju dosta visoke ocjene za frontalni i bočni sudar.

Citiraj dolphins prvotno napisa
    Izuzmimo pasanje u auto koju bi ti daddycool uzeo (isofix je uvjet) Cybex ili concord ?
    Kao savjetnik ne smijem davati preporuke jer bi to favoriziralo nekog proizvođača, a s obzirom da i nemam iskustvo iz prve ruke s ove dvije sjedalice to bi bilo poprilično neozbiljno s moje strane. Ja bi na tvom mjestu uživo pogledao obje, stavio ih u auto jednu kraj druge i tada odlučio.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

to nije preporuka ni favoriziranje , nego osobno mišljenje valjda ga smiješ imati -ali ok, ne moraš odgovoriti ako nesmiješ

Znam i ja da moram probati to uopće nije upitno
    Upitno je samo dali da mjenjam ili ne, s obzirom da mi trenutne As isto savršeno odgovaraju i "jednako" su sigurne

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •