-
Ja povrće izribam (svako posebno) i svako stavim u svoju vrećicu (oko trećine vrećice, koju ili zavarim ili zatvorim gumicom na vrhu, pa sadržaj spljoštim u "ploču" debljine oko 1.5cm i tako zamrznem. Kad mi treba samo otkinem komad ploče koliko mi je potrebno za taj put, a ostalo vratim u vrećicu i u zamrzivač. (Zašto tako u "pločama"? Zato što kad staviš punu vrećicu ribanog povrća, kad se to smrzne, bude ti cijela kvrga, koju moraš čekati da se otopi da bi mogla odvojiti onoliko koliko ti treba za taj put, a otopljeno povrće nije tako fino kad se ide kuhati kao što bude kad se u vrući medij (vodu, ulje) stavi još zamrznuto...)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma