Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: centar za odvikavanje od općeprihvatljivih navika

Ivke avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno centar za odvikavanje od općeprihvatljivih navika

Da li je netko gledao jučer emisiju na HTV-u o nekakvom centru(nisam uhvatila početak) u koji dolaze mladići iz raznih država(spominjao se Brazil, Italija...) koji su ovisnici o npr. računalnim igricama, TV-u, tabletama propisanima od strane doktora, junk foodu, kockanju... a od kojih su odustali psiholozi.

Ispričavam se psiholozima, ali ja vjerujem da je ponekad efikasnije liječenje prirodom, skladom, radom(baš fizičkim,korisnim), molitvom, zdravom hranom...

Taj centar se nalazi u prirodi sa lijepo uređenim kamenim kućama koje čini mi se oni sami grade kao i ostale poslove od ručnog pranja veša, pečenja kruha u pećima, čišćenja, piljenja drveća...ali nisam čula gdje se to nalazi, pa ako je netko gledao baš me zanima.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Selim na servisni

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

imas masu takvih "centara" za liječenje od ovisnosti o drogama, nazivaju ih "komunama", ima ih nekoliko i kod nas.

mamal avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

nisam gledala, ali zvuči zanimljivo...iako je riječ o ovisnostima, mislim da nije ok izjednačavati fast food i teške droge, pa se tako slažem da za takvu djecu (i odrasle) dobro dođe kakav centar koji će im pokazati pravilan odnos prema hrani/piću/igricama.

bravo za inicijativu, još samo da vidimo gdje je i kako se zove

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •