Stranica 25 od 46 PrviPrvi ... 15232425262735 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,201 do 1,250 od 2276

Tema: trudilice za drugu bebu!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    FionaM avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

I mi krećemo po još jedno malo čudo

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da i ovdje prijavim negativan test i završetak naše MPO priče.
    Bez tužnih smajlića molim, jer imamo dvoje prerkasne dječice

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj vesnare prvotno napisa Vidi poruku
    Da i ovdje prijavim negativan test i završetak naše MPO priče.
    Bez tužnih smajlića molim, jer imamo dvoje prerkasne dječice
    ma kakvi tužni smajlići...oni su prestali nakon prve sreće, sve dalje mogu biti samo sretni najsretniji smajlići!!!!!!!!!!!!!!!!

dvoje prekrasne djece, a nekad smo mislili hoćemo li ikad uopće bit roditelji?? ima li tu mjesta tužnim smajlićima? NEEEEEEEEEE

ambrosia avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj nataša prvotno napisa Vidi poruku
    ma kakvi tužni smajlići...oni su prestali nakon prve sreće, sve dalje mogu biti samo sretni najsretniji smajlići!!!!!!!!!!!!!!!!

dvoje prekrasne djece, a nekad smo mislili hoćemo li ikad uopće bit roditelji?? ima li tu mjesta tužnim smajlićima? NEEEEEEEEEE
    prekrasno

kik@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

evo i mi samo jos uvijek tu
    vesnare-nema tuznih smajlica eve ti samo zagrljaj
    mi smo se narucili u petrovu 06,11 na konzultacije

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

evo i mene, ponovno u pogonu... nadam se da ovaj put neće trebati 4 godine...

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

I mi uskoro krećemo.. SRETNOOOOO svima.. vidim da nas ima dosta!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

vesnare, baš sam mislila na tebe..... kao što kažeš imaš dvoje predivne djece...uživaj u njima..... ja u čet. prva folikumetrija

Kjara avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

mi u srijedu na ponavljanje briseva u nadi da smo se riješili streptokoka i da krajem 11mj idemo po smrzliće

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Evo i ja se nakon dugo vremena javljam na ovu temu ... Krenuli ponovo nakon dvogodišnje pauze po bracu ili seku. Trenutno sam šmrkalica.

ambrosia avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

svima sretne vibrice - ustrajte - ali pritom uživajte u dječici koju imate

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Vidim, puno vas je opet u uzletu
    Sretno svima

ambrosia avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima dobre vibrice

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Drage utješite me ... uskoro mi se bliži dan transfera i cijelo vrijeme mi se vrti po glavi da kada dignem svoju srećicu (od11kg) da će mrvica u buši otići od mame... Moja mama je imala 3 spontana (ona kaže da je to od dizanja tereta) i stalno mi se to vrti po glavi

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj mravak prvotno napisa Vidi poruku
    Drage utješite me ... uskoro mi se bliži dan transfera i cijelo vrijeme mi se vrti po glavi da kada dignem svoju srećicu (od11kg) da će mrvica u buši otići od mame... Moja mama je imala 3 spontana (ona kaže da je to od dizanja tereta) i stalno mi se to vrti po glavi
    Meni su nakon mariborskog transfera rekli da mogu slobodno podizati dijete od 12 kg.
    Mislim da ces se morati pripaziti u kasnijim mjeseima trudnoce, ali sad podizanje ili nepodizanje nista ne mijenja.
    sretno

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

I to iz zaleđenih jajnih stanica...od 5 mi se samo jedna oplodila i počela razvijat...

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Mravak draga, podizanje svedi na nužni minimum. Ja sam dizala svoga 13kilaša ali samo kod stavljanja u autosjedalicu i jednom kad mi je zaspao u krilu pa sam ga prebacila u krevet. Ništa mi nije ispalo ali treba paziti.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Transfer odrađen...ali 3. dan 4stanični embrij....nema puno nade

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

na žalost to je uobičajena statistika odleđenih stanica. neka je ipak sa srećom!

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mravak svi znamo losu statistiku postupaka sa odmrznutim JS, ali nada uvijek postoji, drzim fige

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Evo da prijavim negativnu betu... nisam tužna jer se nisam previše nadala.... nema predaju...kada dođe menga idemo u nove pobjede

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

mravak, žao mi je.
    je li to bio sekundarni?

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

da, sekundarni, od 5 jajnih stanica vraćen mi je 3.dan jedan 4-stanični... nije bilo previše nade

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

da
    nije baš bilo nade...

sretno! ;.)

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Evo i mi smo naruceni na konzul.u 1 mj.pa krecemo po jos jednog clana... 1.ICSI dobitan -pripremljeni smo na sve

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ana drzim fige da i ovaj put 1. pokusaj bude dobitan

A gdje idete na konzultacije? Mi planiramo na proljece krenuti s pretragama, ali jos mozgamo ocemo privatno ili drzavno i gdje...

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

bugaboo s obzirom da smo i prvi put bili u Petrovoj kod dr.Sprem opet smo se kod nje narucili za termin.ja joj dosta vjerujem i jako je draga pa eto nisam se puni razmisljala.cekat cu prvi mjesec pa cemo opet u nove preglede i termine.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Jučer obavljen transfer jedne male mrve iz prirodnog ICSI.... samo da se ulovi za mamu i ne pušta idućih cca 9mj

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

evo i ovdje da napišem.Sutra vadim betu.25.11 dva smrzlića u Mariboru a 9dnt blijeda druga crtica na testu.Nadam se da će i beta nešto pokazati.Čekala sam da moja Ana napuni barem 2 godine.I baš se potrefilo da njezin rođendan proslavimo u Mariboru
    Posljednje uređivanje od pčelica2009 : 06.12.2012. at 15:14

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Pčelice....predivno...mislim da je ta blijeda crta odlična!

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

je...beta je 202..trebala sam u ponedjeljak na uzv i ponoviti ali nema šanse jer ovaj snijeg je koma

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

tek sad ovo vidim , pčelice moje iskrene čestitke

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Pčelice iskreno ti čestitam

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Pčelice čestitam od srca

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

pcelice, cestitke i od mene! razveselila me vijest da ce ana dobiti bracu/seku!

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

hvala cure..ja sam presretna

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Moj prirodni IVF je završio biokemijskom trudnoćom

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mravak, bas mi je zao Nadam se da ce iduci postupak biti uspjesan, imate ga u planu, prirodnjak ili stimulirani?

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

zapisani smo u 1mj. prirodnjak i u 5mj. stimulirani..... nisam još 100 % sigurna da li ću ići....vrti mi se 100 stvari u glavi zbog biokemijske.....

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

mravak, samo hrabro naprijed, znaš i sama da nema pravila ~~~~~~~~~~

dagnja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Pozdrav i da vam se pridružim iako nismo još 100% sigurno da krećemo na drugu bebu. No jako puno i intenzivno o tome razmišljamo ovih dana. Ne znam ni koliko je realno u to krenuti. Naime naša curica za koji dan puni 4 mjeseca. Plan je oduvijek bio da bi imali više djece i to što bliže jedni drugima po godinama pa bi na proljeće krenuli po bracu ili seku, ali ja i dalje dojim i nemam namjeru prekidati, a menstruaciju još nisam dobila. Mogu li u postupak dok dojim i dok mi se ciklus ne ustabili ili ću zbog toga ipak morati čekati? Znam da dok ne krenemo još ima vremena, ali eto motaju mi se svakakve misli po glavi pa da provjerim kakva su vaša iskustva.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

dagnja, kod nas, KBO RIJEKA se ne može u postupak dok dojiš zbog hormona(ako ideš u prirodni primaš štopericu i poslije utrogestane).... ja bi na tvom mjestu što dulje dojila.... dojila sam 14 mj. i nema ljepšeg osjećaja i zdravije ishrane za dijete ....ali nitko ti ne može reći kada je najbolje vrijeme za ići u postupak po druge dijete, to ćeš morati sama odlučit.... ja se razmišljam da li sam prerano krenula u postupak, mala mi ima 18mj. i još uvijek je moram tu i tamo negdje dignuti i nositi i sada se pitam da li je biokemijska T bila zbog toga ili nema veze s tim....

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ne možeš u postupak dok imaš i kap mlijeka, tako su bar rekli mojoj frendici u Vg. Mi nismo dojili i zato smo krenuli u prvi postupak i prije nego što je malecka navršila godinu dana.

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Dagnja super sto vec razmisljate o bebi no2, i meni je to stalno vec neko vrijeme u mislima. Meni je ginic nakon poroda savjetovao da pustim godinu dana od poroda da se tijelo oporavi od trudnoce i poroda pa da tek onda krenemo na drugu bebu i meni se to cini razumnim

dagnja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ja sam ostala trudna u prirodnom postupku inseminacije, dakle samo sa štopericom, bez utrogestana nakon. Provjerit ću s doktorom kakava je procedura ovdje, ali ne mislim prestajati s dojenjem dok god malena ne bude spremna, što bi moglo potrajati. Ali eto zanimaju me opcije i iskustva da znam na što mogu računati.

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Dagnja, ja sam ostala prirodno trudna kad mi je mali imao 14mj nakon prve menge od poroda. Dojila sam, ginekologica me dosta forsala da prestanem s dojenjem ali nisam htjela prekidati. Iskreno, od pocetka se moji datumi kad sam ostala T i oni su UZV nisu preklapali i sumnjala sam da to nece dobro zavrsiti, i na kraju sam imala spontani u 8.tt. Mislim i dalje da to nema veze s dojenjem ali ponekad se znam pitati sto ako. E sad, mlijeko mi nije stalo tako da sam nastavila dojiti do 2.godine a onda sam malog odbila sa cica. Meni nije dr kao Mravak inzistirao na prestanku dojenja, sve je ostalo na meni, ali mi je preporuceno da prekinem (stari dr.V. na kbc Ri). Na papirima uz menopur i decapeptyl pise da ne idu uz dojenje a nekako ni ja ne bi bas riskirala da se izluci u mlijeko.
    Cura koju poznam ostala je prirodno trudna kad je mali imao 4 mj, dojila je do 6.mj.bebe a onda prestala, sve s malim je bilo okej.
    Jos cu reci da mi je receno da dojenje inhibira progesteron radi prolaktina, da ometa implantaciju, da dojenje izaziva grcenje maternice i da dojenje smanjuje prokrvljenost maternice, sve od razlicitih ginekologa. Jako malo ce ih poticati dojenje i trudnocu zajedno. Ako ti je trudnoca uredna najvjerojatnije ce sve biti okej bez obzira na dojenje al ako bude komplikacija bit ce ti problem i dojenje i uspavljivanje te prve bebe i nosanje i hranjenje i presvlacenje (ukoliko ste ti, muz i beba sami), i cinjenica da joj se vjerojatno neces moci dovoljno posvetiti ako budes morala mirovati - ovo govorim iz mog iskustva. Inace sam isto planirala sto manju razliku medju djecom al eto, kod mene se u praksi to nije pokazalo izvedivo.

dagnja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Kikica, hvala ti što si podijelila svoje iskustvo, puno se premišljam i puno je toga što i kako pa mi svako iskustvo puno znači iako znam da je na kraju na meni, tj. nama da donesemo odluku. A ja do nje još uvijek nisam došla, mm je tu više na čisto, ali ja ne želim prekidati dojenje i u neku ruku bih imala grižnju savjesti to napraviti zbog moguće trudnoće, a što ako do nje bude trebalo duže vrijeme za koje sam mogla nastaviti dojenje. Ne znam, mislim da je u redu pitati se i premišljati...

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ovaj dio sa premisljanjem sam imala i sama i bilo mi je zbilja tesko jer sam imala pravog cicoljupca. Nakon tog spontanog dogovorila sam ivf koji sam pomakla da bi mi mali mogao jos dojiti jer sto ako ga odbijem a ne ostanem trudna. Na kraju sam prosla dva ivf-a bez trudnoce a druga beba mi se zalomila opet prirodno. Mozda ce nekome cudno zvucati ali jos uvijek ponekad pomislim da sam malog mogla dojiti jos koji mjesec :/

dagnja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Kikica1 prvotno napisa Vidi poruku
    Mozda ce nekome cudno zvucati ali jos uvijek ponekad pomislim da sam malog mogla dojiti jos koji mjesec :/
    Meni ne zvuči čudno, iz moje sadašnje pozicije, savršeno te razumijem.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

i ja sam se razmišljala kako ću prestat s dojenjem jer bi išli po još jednu bebicu....i puno sam razmišljala..... i na kraju mala sama sa nekih 14mj. prestala tražiti cicu...a voljela ju je puno....na kraju je meni bilo teže što ona više neće...doslovno sam je stavljala na cicu ,a ona malo povuće i ode gledat reklame na tv ...eto bez veze sam se ubijala od traženja odgovora kako i kada prestat ....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •