Stranica 25 od 46 PrviPrvi ... 15232425262735 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,201 do 1,250 od 2276

Tema: trudilice za drugu bebu!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Vesnare sretno, evo i naš miš će uskoro 2 godine te bi krenuli po bracu ili seku, ali kako stvari stoje s lijekovima i čekanjem morat ćemo što prije, daj me curke uputite gdje se najmanje čeka na lijekove i postupak!!!???

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

vesnare kada će past test....baš sam nestrpljiva 24.10.?????

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj ines31 prvotno napisa Vidi poruku
    Vesnare sretno, evo i naš miš će uskoro 2 godine te bi krenuli po bracu ili seku, ali kako stvari stoje s lijekovima i čekanjem morat ćemo što prije, daj me curke uputite gdje se najmanje čeka na lijekove i postupak!!!???
    definitivno Vuk Vrhovec. Tu nema govora¨. kad pribaviš potrebnu dokumenatciju, u postupku si već, pa usudim se reći, idući ciklus!
    Sretno!

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj vesnare prvotno napisa Vidi poruku
    Ne više - pritišću me godine i tako. Ovo je zadnja šansa i točka na i.
    Hvala svima na lijepim željama i kojima se još nije ispunila želja za drugom bebicom ili trećom - ne odustajte! Trud se isplati.
    bilo bi divno da ta čudesna beba za par dana pokaže veliku betu!!! kakva sreća! DRŽIMO FIGE!!

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala curke
    sutra primam hcg booster, pa bih onda trebala još minimalno 5 dana pričekati, a i transfer je bio 3. dan, pa mi prethodi duže čekanje-sestra mi je rekla da naprije mogu 13. dan od transfera, a to bi bilo 22.10.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj nataša prvotno napisa Vidi poruku
    definitivno Vuk Vrhovec. Tu nema govora¨. kad pribaviš potrebnu dokumenatciju, u postupku si već, pa usudim se reći, idući ciklus!
    Sretno!
    Hvala, uskoro krećemo, sretno svima!!!!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

pitanje:
    da li na VV priznaju nalaz spermiograma iz drugih laboratorija?

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Inesz, mislim da to ovisi kako ti grah padne - bilo je slučajeva gdje su priznali, ali oni su zbilja rijetki. i mislim da su među njima gotovo isključivo oni s urednim spermiogramom. s druge strane, nama je spermio bio uredan da uredniji ne može biti i potpuno jasna dijagnoza (tubeless) pa smo morali ponavljati na VV-u. mislim da se praksa i nije promijenila - naišla sam na svega par primjera kada su priznali...

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

da, tako sam i mislila da je sa nalazom spermiograma na VV.
    čeka se termin za spermiogram, pa se na nalaz spermiograma čeka i nekoliko mjeseci...

gore je neko napisao da se u postupak na VV kreće odmah kad se pribave nalazi. samo što za pribaviti VV nalaze treba nekoliko mjeseci
    ... da bi dobili nalaz spermiograma treba čekati nekoliko mjeseci, a nalaz spermiograma je dio potrebnih nalaza za svaki mpo postupak...
    i eto ga... nalaz sprermiograma postaje faktor koji koči ulazak u postupak (nevjerojatno, ali istinito, taj isti nalaz spermoigrama koji je zapravo gotov za nekoliko sati zapravo mejsecima čeka da androlog napiše i pošalje nalaz).
    tako da se i za postupak na VV čeka se najmaje 3 mjesca (iako mislim i duže s obzirom na probleme koje trenutno imaju sa licencom za zamrzavanje)
    Posljednje uređivanje od Inesz : 15.10.2012. at 10:32

thratinchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Hello! Evo i mi se spremamo na drugi pokušaj a sudeći prema dijagnozi opet ćemo morati na ICSI. S obzirom da je prošlo neko vrijeme više nisam upućena u sve regule pa me zanima par stvari.
    Da li prema novom zakonu neke privatne IVF poliklinike u Zagrebu rade preko HZZOa i ako da, koje su to?
    Da li, ako se odlučimo ići privatno, o svom trošku, imamo pravo na besplatne lijekove preko HZZOa?
    Hvala!

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    pitanje:
    da li na VV priznaju nalaz spermiograma iz drugih laboratorija?
    meni su priznali nalaz iz Petrove, ali nas nalaze je normo pa...
    Posljednje uređivanje od pirica : 15.10.2012. at 20:21

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj thratinchica prvotno napisa Vidi poruku
    Hello! Evo i mi se spremamo na drugi pokušaj a sudeći prema dijagnozi opet ćemo morati na ICSI. S obzirom da je prošlo neko vrijeme više nisam upućena u sve regule pa me zanima par stvari.
    Da li prema novom zakonu neke privatne IVF poliklinike u Zagrebu rade preko HZZOa i ako da, koje su to?
    Da li, ako se odlučimo ići privatno, o svom trošku, imamo pravo na besplatne lijekove preko HZZOa?
    Hvala!
    od privatnih u Zg je preko HZZO-a radila samo IVF poliklinika, ali ne znam kakvo je trenutno stanje.
    ako idete privatno, nemate pravo na lijekove.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

cure samo vam htjedoh poslat puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~! sretno!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

I mi smo krenuli po još jednu bebicu

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Držim svima figice za sljedeću bebicu~~~~~~~~~ Neka svako dijete ima bracu ili seku!

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Inesz, mm treba uputnicu za spermiogram, i ja uputnice za neke krvne pretrage i pregled.trebamo doći 2-5 dana ciklusa(zbog hormona). Ne treba termin neki za spermiogram, koliko je meni jasno. Niti prije par godina nije trebao. Kad bih ja isla, on bi dosao sa mnom sa uputnicom. Jedino sto smo uvik nalaz čekali doma oko 6 tjedana, sto mi nikako nije jasno, pošto je gotov isti dan.

FionaM avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

I mi krećemo po još jedno malo čudo

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da i ovdje prijavim negativan test i završetak naše MPO priče.
    Bez tužnih smajlića molim, jer imamo dvoje prerkasne dječice

kik@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

evo i mi samo jos uvijek tu
    vesnare-nema tuznih smajlica eve ti samo zagrljaj
    mi smo se narucili u petrovu 06,11 na konzultacije

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

evo i mene, ponovno u pogonu... nadam se da ovaj put neće trebati 4 godine...

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

I mi uskoro krećemo.. SRETNOOOOO svima.. vidim da nas ima dosta!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

vesnare, baš sam mislila na tebe..... kao što kažeš imaš dvoje predivne djece...uživaj u njima..... ja u čet. prva folikumetrija

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

čeka se termin za spermiogram, pa se na nalaz spermiograma čeka i nekoliko mjeseci...

gore je neko napisao da se u postupak na VV kreće odmah kad se pribave nalazi. samo što za pribaviti VV nalaze treba nekoliko mjeseci
    ... da bi dobili nalaz spermiograma treba čekati nekoliko mjeseci, a nalaz spermiograma je dio potrebnih nalaza za svaki mpo postupak...
    Zašto treba nalaz spermiograma za svaki mpo postupak? Da li se to odnosi na sve odnosno da li vrijedi i za one koji imaju uvijek dobar nalaz?

hrki avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

i eto ga... nalaz sprermiograma postaje faktor koji koči ulazak u postupak (nevjerojatno, ali istinito, taj isti nalaz spermoigrama koji je zapravo gotov za nekoliko sati zapravo mejsecima čeka da androlog napiše i pošalje nalaz).
    tako da se i za postupak na VV čeka se najmaje 3 mjesca (iako mislim i duže s obzirom na probleme koje trenutno imaju sa licencom za zamrzavanje)
    Draga moja da te ispravim licencu za zamrzavanje imaju,i krenuli su sa stimuliranim postupcima.

hrki avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj špelkica prvotno napisa Vidi poruku
    Zašto treba nalaz spermiograma za svaki mpo postupak? Da li se to odnosi na sve odnosno da li vrijedi i za one koji imaju uvijek dobar nalaz?
    Na VV je jednostavno pravilo da ne priznaju spermiogram rađen u drugim klinikama.No ako si ga radila samo jedanput kod njih i nije problem muški faktor ne moraš ga ponavljati.MM ga je radio samo kod prvog pregleda koji je bio 2009. i nije ga morao više nikad ponavljati.

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj hrki prvotno napisa Vidi poruku
    Na VV je jednostavno pravilo da ne priznaju spermiogram rađen u drugim klinikama.No ako si ga radila samo jedanput kod njih i nije problem muški faktor ne moraš ga ponavljati.MM ga je radio samo kod prvog pregleda koji je bio 2009. i nije ga morao više nikad ponavljati.
    Hvala Hrki! Već sam se prepala tj mm se prepao da mora opet to tam ponavljati. Već smo radili tamo i spermiogram i pregled i sve je bilo ok. I sad kad smo zadnji put radili kod nas nalaz je bio odličan. Mm je stvarno plodan. Problem je u meni.

hrki avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj špelkica prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala Hrki! Već sam se prepala tj mm se prepao da mora opet to tam ponavljati. Već smo radili tamo i spermiogram i pregled i sve je bilo ok. I sad kad smo zadnji put radili kod nas nalaz je bio odličan. Mm je stvarno plodan. Problem je u meni.
    Ista stvar je i kod mene.Kak kaže dr.A vaš muž je zmaj
    Posljednje uređivanje od hrki : 22.10.2012. at 19:35

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj vesnare prvotno napisa Vidi poruku
    Da i ovdje prijavim negativan test i završetak naše MPO priče.
    Bez tužnih smajlića molim, jer imamo dvoje prerkasne dječice
    ma kakvi tužni smajlići...oni su prestali nakon prve sreće, sve dalje mogu biti samo sretni najsretniji smajlići!!!!!!!!!!!!!!!!

dvoje prekrasne djece, a nekad smo mislili hoćemo li ikad uopće bit roditelji?? ima li tu mjesta tužnim smajlićima? NEEEEEEEEEE

ambrosia avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj nataša prvotno napisa Vidi poruku
    ma kakvi tužni smajlići...oni su prestali nakon prve sreće, sve dalje mogu biti samo sretni najsretniji smajlići!!!!!!!!!!!!!!!!

dvoje prekrasne djece, a nekad smo mislili hoćemo li ikad uopće bit roditelji?? ima li tu mjesta tužnim smajlićima? NEEEEEEEEEE
    prekrasno

Kjara avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

mi u srijedu na ponavljanje briseva u nadi da smo se riješili streptokoka i da krajem 11mj idemo po smrzliće

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Evo i ja se nakon dugo vremena javljam na ovu temu ... Krenuli ponovo nakon dvogodišnje pauze po bracu ili seku. Trenutno sam šmrkalica.

ambrosia avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

svima sretne vibrice - ustrajte - ali pritom uživajte u dječici koju imate

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Vidim, puno vas je opet u uzletu
    Sretno svima

ambrosia avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima dobre vibrice

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Drage utješite me ... uskoro mi se bliži dan transfera i cijelo vrijeme mi se vrti po glavi da kada dignem svoju srećicu (od11kg) da će mrvica u buši otići od mame... Moja mama je imala 3 spontana (ona kaže da je to od dizanja tereta) i stalno mi se to vrti po glavi

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Mravak draga, podizanje svedi na nužni minimum. Ja sam dizala svoga 13kilaša ali samo kod stavljanja u autosjedalicu i jednom kad mi je zaspao u krilu pa sam ga prebacila u krevet. Ništa mi nije ispalo ali treba paziti.

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj mravak prvotno napisa Vidi poruku
    Drage utješite me ... uskoro mi se bliži dan transfera i cijelo vrijeme mi se vrti po glavi da kada dignem svoju srećicu (od11kg) da će mrvica u buši otići od mame... Moja mama je imala 3 spontana (ona kaže da je to od dizanja tereta) i stalno mi se to vrti po glavi
    Meni su nakon mariborskog transfera rekli da mogu slobodno podizati dijete od 12 kg.
    Mislim da ces se morati pripaziti u kasnijim mjeseima trudnoce, ali sad podizanje ili nepodizanje nista ne mijenja.
    sretno

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Transfer odrađen...ali 3. dan 4stanični embrij....nema puno nade

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

I to iz zaleđenih jajnih stanica...od 5 mi se samo jedna oplodila i počela razvijat...

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

na žalost to je uobičajena statistika odleđenih stanica. neka je ipak sa srećom!

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mravak svi znamo losu statistiku postupaka sa odmrznutim JS, ali nada uvijek postoji, drzim fige

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Evo da prijavim negativnu betu... nisam tužna jer se nisam previše nadala.... nema predaju...kada dođe menga idemo u nove pobjede

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

mravak, žao mi je.
    je li to bio sekundarni?

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

da, sekundarni, od 5 jajnih stanica vraćen mi je 3.dan jedan 4-stanični... nije bilo previše nade

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

da
    nije baš bilo nade...

sretno! ;.)

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Evo i mi smo naruceni na konzul.u 1 mj.pa krecemo po jos jednog clana... 1.ICSI dobitan -pripremljeni smo na sve

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ana drzim fige da i ovaj put 1. pokusaj bude dobitan

A gdje idete na konzultacije? Mi planiramo na proljece krenuti s pretragama, ali jos mozgamo ocemo privatno ili drzavno i gdje...

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

bugaboo s obzirom da smo i prvi put bili u Petrovoj kod dr.Sprem opet smo se kod nje narucili za termin.ja joj dosta vjerujem i jako je draga pa eto nisam se puni razmisljala.cekat cu prvi mjesec pa cemo opet u nove preglede i termine.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Jučer obavljen transfer jedne male mrve iz prirodnog ICSI.... samo da se ulovi za mamu i ne pušta idućih cca 9mj

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

evo i ovdje da napišem.Sutra vadim betu.25.11 dva smrzlića u Mariboru a 9dnt blijeda druga crtica na testu.Nadam se da će i beta nešto pokazati.Čekala sam da moja Ana napuni barem 2 godine.I baš se potrefilo da njezin rođendan proslavimo u Mariboru
    Posljednje uređivanje od pčelica2009 : 06.12.2012. at 15:14

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •