Stranica 26 od 46 PrviPrvi ... 16242526272836 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,251 do 1,300 od 2276

Tema: trudilice za drugu bebu!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mravak, to sam i ja cula, da nadju drugi interes i vise ne traze ciku. Mi smo probali i limun i kremu i flomaster i sve sto mi je palo napamet, mali bi jednostavno obrisao rucicom, obliznuo i nastavio dalje. Flaster i gazica u grudnjaku tipa cika je bolesna nisu mu predstavljali prepreku. Na kraju je isao spavati sa tatom, vozala ga u autu da zaspe i jednostavno sam mu nastojala sama skrenuti paznju na nesto drugo ili jednostavno nisam davala da doji. Vec sam bila debelo trudna s ovim drugim malim, proslo je bilo i vise od godinu da sam ga odbila od dojenja, sjecam se da sam jednom bila do njega bez grudnjaka, mislim da sam ga budila za vrtic a sebe usput oblacila...uglavnom, gospodina je cika poceskala po nosu, zasmekalo mu i on fino onako u polusnu - ham i povuce kao da nikad nije prestajao. Naravno da vise nije bilo mlijeka ali bas sam ostala
    Posljednje uređivanje od Kikica1 : 26.12.2012. at 22:53

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Kikica1.... baš slatko pa sviđa mu se jako cika Mislim sada je slatko, a vjerujem date je tada izludilo i iscrpilo

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

joj cure, kako kuzim ovo s dojenjem
    mi smo krenuli po drugo kad je micika imala godinu dana, tu je negdje pocela nesto manje cikiti
    dr. nam je rekao da bi bilo dobro da prestanemo, al nije inzistirao
    ona je sama prestala s 14 mjeseci, a s 15 smo isli u postupak
    mlijeko mi nikad nije skroz otislo, valjda se na ovo samo nastavio kolostrum jer sam cijlu trudnocu bez puno truda mogla iscjediti i vise od par kapi
    imala sam krvarenje, ali i velik hematom pa to ne povezujem s ostatkom mlijeka
    jedino sto je meni taj prekid dojenja bio traumatican, plakala sam tjedan dana, a ona super

mala micika je prestala nedavno, s punih 25 mjeseci, a mlijeka jos ima i bit ce ga sigurno jos dugo...

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

hocu reci, meni bas i nije opcija cekati da mlijeko ode, al bi me zbog njih bio strah uzimati stimulaciju, iaki sam na vise mjesta nasla da to nije neki problem....

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Imala sam i ja dosta dugo mlijeka nakon sto sam prestala, ne ono da se prepunjuju dojke, al kad bi stisnula islo je van. To nije prepreka za ici u stimulaciju. Najjace mi je bilo sto je cijelo vrijeme dok sam bila trudna trubio kako ce i on cikati s bracom. Sad ne bi ciku stapom taknuo.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

pa da, to sam i mislila, nije to prepreka

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Moje iskustvo: dojenje omelo trudnocu spontani u 9mj. Doktori mi rekli isto kao i kikici1, poslije sam se znala priupitat jel bi drugacije zavrsilo da sam prestala dojit. Iz sadasnje perspektive prestala bih s dojenjem da zatrudnim. Inace sam oboje dojila 15 mj.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Sorrry greska spontani u 9 tj.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

ja sam s trecim spontano ostala trudna dok sam dojila drugog i nikakvih poteskoca nije bilo. ja bih u prirodne postupke dok dojim..zasto ne? u stimulrane ne bih.

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

evo da se i ja skromno javim,nisam htjela do sad, u 6. mjesecu 2012. stimulirani postupak,VV, tri jajne stanice, samo jedna zrela i dobra.... sad sam ušla u 34. tjedan!!!

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj nataša prvotno napisa Vidi poruku
    evo da se i ja skromno javim,nisam htjela do sad, u 6. mjesecu 2012. stimulirani postupak,VV, tri jajne stanice, samo jedna zrela i dobra.... sad sam ušla u 34. tjedan!!!
    Pa to je vjest dana!
    Jako mi je drago i sretno do kraja!

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj AnneMary prvotno napisa Vidi poruku
    Pa to je vjest dana!
    Jako mi je drago i sretno do kraja!

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nataša čestitam i sretno!
    p.s. uskoro i ja planiram po drugu bebu

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Čestitke nataša.

i mi namjeravamo po još jednog juniora,mada mm poslije ovih tmurnih vjesti malo je

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Pozdrav svima, evo i ja bi se uključila ako mogu. Imamo curicu od 1,5 (zahvaljujući dr Baldani iz Petrove), međutim počeli smo razmišljati kako bi bilo lijepo imati još jednog člana obitelji. Naravno opet bi išli kod dr. Baldani pa me zanima, ako je još tko kod iste doktorice, ima li kakvih novosti, koliko se dugo čeka na konzultacije i na postupak? Hvala

paty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

evo da se i ja pridružim na ovoj temi

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

sretno svima!

Mala Maja avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Naš drugi bebolinac upravo spava na meni...rodio se 07.02.2013. nakon prvog pokušaja IVF-a u Vinogradskoj.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mala Maja čestitam. I moj drugi bebolinac je Vg beba i rođen je na isti dan, godinu dana prije. Uživajte

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kad vas čitam onda možda i ima nade za mene

dagnja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Mi nismo dobili zeleno svjetlo za drugu bebu, ne još dok god dojim pa čekamo, no znam da će biti kada bude suđeno.

paty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

pozdrav ženice
    može mi koja reći dali je po novom zakonu resetirani postupci ako ste rodile?

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

novi zakon daje pravo na 4+2 postupka bez obzira na to koliko je postupaka provedeno po milinovićevom zakonu.

paty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

inesz hvala na odgovoru.
    nadm se da mi neće trebati 4 postupka.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Kod nas još ništa po pitaju druge bebice.... malu sam zanjela iz 4. postupka ....nadam se da ću i drugu bebu iz 4. postupka jer je taj na redu

paty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

ja bila na kolsutacijama
    dok prikupim dokumentaciju-sve potrebne nalaze idem u prirodni IVF
    nadam se u 5 mjesecu jer smo se dogovorili da odradimo prirodnjake do godišnjeg pa ako ne upali onda idemo u stimulirani u 10mj

Kjara avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

evo i nas konačno svi nalazi o.k. i od sutra smo u postupku FET-a na VV.......juuuhuuu idemo po seku ili bracu

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Kjara SRETNOOOOO

ANGEL_26 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Evo da se i ja ovde prijavim,danas smo 2dnt 3-dnevnih 10-stanicnog i 12-stanicnog embrija....

paty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

budući da je zatišje na ovoj temi evo da se prijavim da dolaskom M krećem u prirodni

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

bravo cure!! samo naprijed !!

Pošto nam se spermiogram popravio, i dr.MPO nas uvjerava da mi to možemo i na prirodan način ostvarit , ovo ljeto će nam biti radno ..ako ne uspije na jesen idemo na daljne dogovore jer ne želim više čekati....da može na prirodan način zašto se nije zalomilo ovih 18mj.??? čisto sumnjam , ali eto probat ćemo lovit plodne dane i guzu gore nakon odnosa pa vam se javim ako upali

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

evo da se ja opet prijavim...planiram pokrenuti se ponovno za drugo ...ne znam odakle da krenem...

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

zeljka ~~~~~~~~~~~

mravak, i mi smo gadjali plodne dane i sve sto ide uz to, al nista
    stize i treca ivf beba

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

malo sam zakržljala sa informacijama i pozaboravljala od 2008. što sve treba pa sada proučavam....da li treba i za drugi put obaviti sve one hormonske pretrage krvi i briseve? Mislim to prvo sve srediti pa onda se naručito možda paralelno jedno privatno (dok čekam) i jednu u Petrovu gdje sam i zadnji put

Ginger, pa ti već treću bebicu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Čestitam!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Željka33 sve ovisi od bolnice do bolnice i od dr. do dr.

Najbolje je da se prvo naručiš na konzultacije kod svog MPO dr. i sve ćeš saznat.

Mi smo morali ponovo vaditi briseve i krvne nalaze (AIDS, Hepatitis , .....)

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Nije pretjerano aktivna ova tema... Ima li što trudilica za drugog/treceg bebača? Meni je u ponedjeljak prva folikulometrija u prirodnjaku

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

dani82 ja ispucala sve prirodnjake

i sada ne znam šta ću...ne ide mi se na stimulirani...dr. nas šalje na AIH jer nam se popravio spermiogram...još se razmišljam, na jesen bi trebala dalje....zasada lovime plodne dane i aktivna sam na temi prije začeća....

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

dani bok!

Ja Sam u fazi cekanja bete pa pisem Nakon transfera. Sretno na fm. U kojoj si klinici?

mravak sretno ti bilo za sto god se odlucila!

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

karla ja sam na kbc-u Rijeka... Nadam se da ćeš objaviti lijepu betu!!!
    Mravak jesi i ti kod profesorice?? I nama se popravio spermiogram i preporučena nam je insemenacija, ali ja nekako nisam bila za tu opciju, pa smo krenuli s prirodnjacima, vidjet cemo što cemo dalje.

paty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

ja čekam M pa ću ponovno u prirodnjak u nadi da neće opet pobjeći folikul

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ginger čestitam
    Svim trudilicama želim debele pluseke i velike bete!!!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Nisam kod profesorice...kod dr. V. sam..... ma tako mi teško pada odluka....inače u stimulaciji imam po 12jajnih stanica...dosat ih dogura do blastociste pa se razmišljam da ću od prve ostat trudna, i šta ću s ostalim blastocistama? baciti ih/ubit? to me tako muči...barem me vi razumijete....
    a što se tiče inseminacije, pa zar se ne bi zalomilo u ove dvije godine nešto da može tako? inseminacija i sex u plodne dane je skoro pa isto(nije baš isto , ali je blizu)....

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj mravak prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam kod profesorice...kod dr. V. sam..... ma tako mi teško pada odluka....inače u stimulaciji imam po 12jajnih stanica...dosat ih dogura do blastociste pa se razmišljam da ću od prve ostat trudna, i šta ću s ostalim blastocistama? baciti ih/ubit? to me tako muči...barem me vi razumijete....
    a što se tiče inseminacije, pa zar se ne bi zalomilo u ove dvije godine nešto da može tako? inseminacija i sex u plodne dane je skoro pa isto(nije baš isto , ali je blizu)....
    mravak, sretno u pokušajima spontanog ostvarivanja trudnoće.

a ovo gore boldano ne razumijem. zamrzavanje embrija nije ubojstvo. toliko se borimo protiv da nas se označava kao ubojice djece radi zamrzavanje embrija, da sam baš iznenađena da misliš da i većina nas razmišlja da je zamrzavanje embrija ubojstvo djece.

svatko ima pravo na svoj stav, i na osbni izbor. meni se čini da postoji jednostavno rješenje za tvoje osobne dvojbe. da imam takve dvojbe-što sa preostalim embrijima- ne bih išla na ivf, odnosno ne bih išla u stimulirani postupak.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    mravak, sretno u pokušajima spontanog ostvarivanja trudnoće.

a ovo gore boldano ne razumijem. zamrzavanje embrija nije ubojstvo. toliko se borimo protiv da nas se označava kao ubojice djece radi zamrzavanje embrija, da sam baš iznenađena da misliš da i većina nas razmišlja da je zamrzavanje embrija ubojstvo djece.

svatko ima pravo na svoj stav, i na osbni izbor. meni se čini da postoji jednostavno rješenje za tvoje osobne dvojbe. da imam takve dvojbe-što sa preostalim embrijima- ne bih išla na ivf, odnosno ne bih išla u stimulirani postupak.
    Potpisujem Inesz i Argente. I ne dodajem ništa...jer nemam takta...

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

ne mislim da je zamrzavanje embrija ubojstvo djece , već me muči ako bi ostvarila trudnoću a ostali bi mi zamrznuti embriji, više njih, što s njima? ne znam da li bi išla na treće dijete....to me muči....

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ne mislim da je zamrzavanje embrija ubojstvo djece , već me muči ako bi ostvarila trudnoću a ostali bi mi zamrznuti embriji, više njih, što s njima? ne znam da li bi išla na treće dijete....to me muči....
    Nama se upravo to dogodilo, iz dobitnog postupka nam ostalo 7 zamrznutih blastica. Jednu smo vratili prosli tjedan, cekam betu. Ako nam sada uspije za par godina idemo po ostale. Tako smo odlucili suprug I ja.
    Ukoliko ne zelis veliku obitelj onda bi stvarno trebala razmisliti... Kao i za sve ostalo, odluka je na vama.
    Zelim vam svu srecu kako god odlucite!

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

vidim da je kod tebe sve ok. moja preporuka ti je ići na klomifene. zasto ici na punu stimulaciju? dobit ćeš 2-3 js. to ti je dovoljno. sretno

ljube avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

mravak, nitko te ne tjera da izabereš opciju oplodnje svih dobivenih jajnih stanica, to govori i Zakon o mpo, Člank 7., stavak 2.:

"(5) Iznimno od stavka 2. ovoga članka, ako bračni, odnosno izvanbračni drugovi žele oplodnju do dvije jajne stanice, u spolne organe žene unosi se dobiveni broj zametaka, a višak jajnih stanica zamrzava se, poštujući načelo sljedivosti."

tako da svaki par ima mogućnost izbora sukladno svojim stavovima i uvjerenjima.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ne moraš ih bacit/ubit, možeš ih i donirat. Možeš ići i na čiste prirodnjake, nije problem skuplji postupak zamijeniti za jeftiniji. Zakon omogućava obje opcije.

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Ne moraš ih bacit/ubit, možeš ih i donirat. Možeš ići i na čiste prirodnjake, nije problem skuplji postupak zamijeniti za jeftiniji. Zakon omogućava obje opcije.
    Zakon omogućava samo opciju da se stimulirani zamijene prirodnim postupcima, ali ne i obratno - znači ne mogu se prirodnjaci zamijeniti stimuliranim.
    Mravak razgovaraj malo sa svojim liječnikom. Mislim da ti opcija s kolomifenima ne bi bila loša, kao ni zamijena stimuliranog za prirodnjak. aza insemenaciju smatram da je gubljenje vremena!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •