Stranica 31 od 46 PrviPrvi ... 21293031323341 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,501 do 1,550 od 2276

Tema: trudilice za drugu bebu!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Joss

dagnja cestitam!

cure sretno!!

Joss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Danja čestitam!
    Bugaboo pa ti još malo...
    Ginger tnx.
    Kitty~~~

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Evo cure da izvjestim da sam jučer bila na FET-u, vraćena jedna lijepa blastica, sad čekanje do Badnjaka .

Šta mislite o dizanju djeteta od 12,5 kg nakon transfera? Da ili ipak ne? Malo mi je teško ne dizati mišića kojeg baš sad čopila i neka viroza pa mi je bubani

Joss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj kitty prvotno napisa Vidi poruku
    Evo cure da izvjestim da sam jučer bila na FET-u, vraćena jedna lijepa blastica, sad čekanje do Badnjaka .

Šta mislite o dizanju djeteta od 12,5 kg nakon transfera? Da ili ipak ne? Malo mi je teško ne dizati mišića kojeg baš sad čopila i neka viroza pa mi je bubani
    Super Kitty, nek bude pod bor bebica!
    Na nekim ranijim stranicama jenetko pisao da su u Mariboru rekli da smije dizati dijete od 12 kg.
    A probaj što manje, i ja sam svoju sa 17 kg digla nakon jednog transfera, bila je pala u parku i jednostavno to je bilo jače od mene..i još tu i tamo koji put dignem da mi sjedne u krilo i tako.
    I nek ti bebač brzo ozdravi..

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hvala Joss

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Mi smo počeli razmišljati !

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Veliki pozdrav svim trudilicama za drugu bebu.
    Dugo me nije bilo ovdje, bar ne aktivno, ali veseli me sto vidim ovdje draga lica suborki s kojima sam iscekivala, nadala se, tugovala i veselila se prije nekoliko godina kad smo nakon puno postupaka konacno zaceli nasu divnu Pikulicu. Ona je sad za nekoliko dana trogodisnja curica, a u lipnju nam stize mali braco.

Imali smo u Sloveniji 2 eskimića, ali je transfer bio uzasno tezak (moji transferi su i inace komplicirani) i nije doslo do trudnoce. Onda smo otisli kod dr. skvorca i prvi postupak je bio dobitan s izuzetno lakum transferom u rukama spretnog, iskusnog i prekrasnog doktora.

Prije par tjedana smo radili harmony test i saznali da nema kromosomskih poremecaji
    A (down, edwards, patau..), a tada smo saznali i spol.

I evo mene u 17tt, u totalnom cudu. Vecinu prosle trudnoce provela sam u bolnici (teska hiperstimulacija, gubitak blizanaca jer je trudnoca pocela kao trojceki, pa hematom, i na kraju otvaranje i zastoj rasta fetusa), a sada mi je trudnoca od samog pocetka bajkovita, bez ikakvih problema, pa mi je cudno.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo počeli razmišljati !
    Jupi

Za postupak ili?

Mi se odavno ne štitimo, samo je veći problem što se skoro ni ne seksamo

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Vrci, mi smo ovom tvojom metodom dobili dvoje neocekivane djece . Kao, bas ce nam se desit (prvi put) i nece grom dvaput u iste koprive (drugi put)

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ValaMala sjećam te se od prije par god.!
    Moja djevojčica će početkom četvrtog mj.napuniti 3god,a trebala bi roditi drugu djevojčicu sad za 2-3 tj
    Sad opet mi je trebalo 2ivf kao i za prvu trudnoću...

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

kitty nemoj podizati dijete,nije ni meni lako,jedva čekam da rodim pa ću ovu prvorođenu podizat u zrak često!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj KLARA31 prvotno napisa Vidi poruku
    ValaMala sjećam te se od prije par god.!
    Moja djevojčica će početkom četvrtog mj.napuniti 3god,a trebala bi roditi drugu djevojčicu sad za 2-3 tj
    Sad opet mi je trebalo 2ivf kao i za prvu trudnoću...
    Divno!! Cestitam i puno srece na porodu!

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Kikica1 prvotno napisa Vidi poruku
    Vrci, mi smo ovom tvojom metodom dobili dvoje neocekivane djece . Kao, bas ce nam se desit (prvi put) i nece grom dvaput u iste koprive (drugi put)
    A prvo? Isto iz mpo?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Mi se odavno ne štitimo, samo je veći problem što se skoro ni ne seksamo [/QUOTE]

ista stvar ne čuvamo se a ni ne seksamo!!!!!
    pa imamo smrzliće pa brzo ćemo po njih,za nekih mj dana ću se javit doktoru pa dok sve pretrage obavim proće koji mj.......

Tia avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Mi se odavno ne štitimo, samo je veći problem što se skoro ni ne seksamo
    ja i ja sma pred godinu dana izašla iz kupaonice i pitala MM "KAKO? KADA?"

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Znači nisam jedina kojoj je seks trenutno zadnji na tapeti. Još i bih, ali ne stignemo, il bolest, il umor, il nešto... i odu dani

Al radi bih da nam se zalomi, da vidim kakav je osjećaj trudnoće bez pomoći doktora. A u postupak bismo valjda iduće godine

željkica, tebi je lakše kad imaš smrzliće, držim fige

nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ValaMala, sjećam te se i tvoje borbe za malu djevojčicu. A sad stiže dečko..Predivne vijesti, čestitam!!!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj nina32 prvotno napisa Vidi poruku
    ValaMala, sjećam te se i tvoje borbe za malu djevojčicu. A sad stiže dečko..Predivne vijesti, čestitam!!!
    Hvala, Nina!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Vrci, a ti nemaš smrzlice? Ja dam se još vratila na posao tako da sad seksa ima još manje kad maleni zaspe navečer ja vrlo brzo iza njega idem spavati.

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    A prvo? Isto iz mpo?
    Prvo je bingo iz prvog IVF-a. Onda za drugo dva neuspjesna IVF-a a nakon toga su se zaredala iznenadjenja.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Kako je to divno

željkica, nema smrzlića, on je bio jedini embrij u tom postupku. Nama je dr rekla da pokušavamo ovu god prirodno, ja pijem metformin i dalje za cikluse. A što kad bolje da ne kažem kako se rijetko seksamo

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Juhuuuu vidim veselo ovdje puno poznatih nikova tu mi je i Zeljkica pa eto i mene kod vas idemo i mi u postupak u 4mj...danas vadila briseve sad jos markere i hormone i eto me kod Poljaka u 4mj

nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Eto i mene, krenuli u prirodnjak, danas prva folikulometrija i jedan lijepi folikulić je tu. Prošli put (u 11mjesecu) folikul je pobjegao, a mužev sgram je bio odličan. Sad ga je strefila neka viroza i sav je u banani pa nisam baš optimistična u vezi s grama koji nam predstoji. Kaže mi jutros da ide na kuru s češnjakom i djumbirom (eto bar neka pozitivna stvar odvojenog života).Ma nikakva posebna kura nije u pitanju, već samo natrpavanje s tim namirnicama. Ne vjerujem da će baš tako zakazati na dan d, ali ako imate savjet za neki preparat koji bi ga malo "naboostao" bila bih vam zahvalna.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Eeej corina lipo te vidit! ja svaki dan odgadam zvanje poljaka sutra ću sutra ću i tako danima! jel imaš smrzlice?

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

O pa tu mi je većinom poznata ekipa! jedva čekam aktivnije se priključiti... Ja ću idući tjedan na redovni pregled kod gin a nakon toga prema VV vidjeti kad dalje

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Zeljkice nemam smrzlica mada bi ja volila da imam al nema veze...ja jedva cekam opet krenuti...

Joss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Vidim skupila se ekipa, baš lijepo !!! Pozdrav novim-starim curkama i da što prije dodjete do druge bebice!
    Ja se nadam postupku u veljači.

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hello, evo mi odlučili pokušati još jednom. Ovo će definitivno biti zadnja stimulacija, bez obzira na rezultat. Danas 8.dc, 6. dan na Menopurima, sutra druga fm... držite nam figice!

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Hello, evo mi odlučili pokušati još jednom. Ovo će definitivno biti zadnja stimulacija, bez obzira na rezultat. Danas 8.dc, 6. dan na Menopurima, sutra druga fm... držite nam figice!

držimo iz petnih žila!!!!!!!prekrasno ih je imati dvoje!!!!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Bok, nakon puuuno vremena.
    I ja sam pisala ( davno ) na ovoj temi i nakon dosta truda i postupaka postala mama prekrasnih blizanki.
    Tako da ih sad imam troje .
    Drago mi je da ima tako puno trudilica za drugu bebu- samo naprijed!
    Zelim vam puno srece i strpljenja.

Joss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

kitty kako ide??
    meni punkcija najvjerojatnije u ponedjeljak

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Sretno Joss!

Kod mene totalno loše vijesti, nakon baš teške hiperstimulacije prošli put i 40+ folikula, ovaj put sa znatno slabijom stimulacijom odgovor jajnika nikakav i stimulacija prekinuta 10. dan. Doktorica mi je preporučila drilling jajnika prije eventualnog sljedećeg pokušaja.
    Trenutno mi je košmar u glavi, ja sam bila čvrsto odlučila da je ovo zadnja stimulacija bez obzira na konačni rezultat ali ovakav rasplet nisam očekivala.

Joss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Sretno Joss!

Kod mene totalno loše vijesti, nakon baš teške hiperstimulacije prošli put i 40+ folikula, ovaj put sa znatno slabijom stimulacijom odgovor jajnika nikakav i stimulacija prekinuta 10. dan. Doktorica mi je preporučila drilling jajnika prije eventualnog sljedećeg pokušaja.
    Trenutno mi je košmar u glavi, ja sam bila čvrsto odlučila da je ovo zadnja stimulacija bez obzira na konačni rezultat ali ovakav rasplet nisam očekivala.
    Baš mi je žao da je tako ispalo.Polako, razmislite pa ćete vidjeti kako dalje. Jeste mislili odustati ful ili samo od stimulacija?
    Mi imamo stanicu

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

za stanicu i ~~~~~~~~~~ za tulum u labu!

Mislili smo skroz odustati. Postupci bez stimulacije kod nas ne igraju ulogu. Ja imam pcos i kronično sam anovulatorna a na klomifen ne reagiram.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Kitty, baš mi je žao zbog propalog postupka.
    Je li i tm ima dijagnozu ili je u pitanju "samo" Pcos i anovulacija?

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

maco, "samo" pcos i anovulacija su nam dg. Spermiogram je odličan, jajovodi prohodni. Zapravo, objektivno sam savršen kandidat za drilling.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Zato i pitam, ostalo mi u sjećanju da smo sličnih dijagnoza još dok smo pičile po Aih-ovima.
    Niste nikad probali sa Letrozolom? Ja sam na njega fino odreagirala 3 X, imala biokemijsku nakon silnih 0 na klomifenu.
    Držim ti fige da drilling, ako se odlučite na to, upali brzinski kao i kod nas

Joss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Kitty i ja držim fige za drilling ako će vam to biti opcija.
    Evo me doma - 2u1

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Joss prvotno napisa Vidi poruku
    Kitty i ja držim fige za drilling ako će vam to biti opcija.
    Evo me doma - 2u1

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pozdrav cure. Odlucili krenut po jos jednu bebu.zelja je velika a nestrpljenje jos veca. U utorak idemo na konzultacije,da vidimo sta treba svjeze od nalaza.i nadamo se da cemo krenut sto prije u postupak.

Joss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Gigner hvala draga moja -pošalji malo te troduple majčinske prašine dobro bi mi došla jer sam baš nekako bezveznog raspoloženja...beta u ponedjelja, uh.
    Njuškalica dobro nam došla.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Evo draga ~~~~~~~~~~~~~~~~

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Evo i mene kao trudilice za 2. bebu, tako je lijepo znati da nas ima još
    Nakon 4 godine pauze startam od sljedećeg ciklusa sa stimulacijom...za sad me pere neka pozitiva trema, planiram si sama davati injekcije (tako sam i u prošla 2 postupka) ali moram priznati da sam već zaboravila kako ide to mućkanje/pikanje (tj. u pon ću tek saznati kakvu sam stimulaciju dobila) - ima kakav jednostavan filmić negdje?

Punooooo sreće svima, da što prije iz trudilica prijeđemo u trudnice!

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

trebam savjet...
    m kasni cetiri dana, kupila sam digitalni clearblue i negativan je. vec dugo zelimo bebu. iduci me mjesec ceka operacija, pa smo nakon toga mislili "krenuti u borbu".
    sad me muci sto ne dolazi, a to mi moze poremetiti termin operacije. postoji li ikakva sansa da sam ipak trudna : )))) ne ocekujem bas da ovako skupi testovi koji navodno pokazuju i tjedne od zaceca grijese... ili grijese...
    ovulacija mi je bila 1.2.
    da ponovim test?

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj centar prvotno napisa Vidi poruku
    trebam savjet...
    m kasni cetiri dana, kupila sam digitalni clearblue i negativan je. vec dugo zelimo bebu. iduci me mjesec ceka operacija, pa smo nakon toga mislili "krenuti u borbu".
    sad me muci sto ne dolazi, a to mi moze poremetiti termin operacije. postoji li ikakva sansa da sam ipak trudna : )))) ne ocekujem bas da ovako skupi testovi koji navodno pokazuju i tjedne od zaceca grijese... ili grijese...
    ovulacija mi je bila 1.2.
    da ponovim test?
    Cure su se zalile na clearblue...a ima i slucajeva gdje je test bio negativan a na kraju trudnoca....beta ti je najpouzdanija....ja bi na tvom mjestu otisla vadit krv i znas sve za dva sata

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

hvala !
    pricekat cu ponedjeljak ako ne dođe jer ionako moram ici napraviti kks, pa cu sve odjednom. preko vikenda mozda uzmem test trakice u dm-u.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj centar prvotno napisa Vidi poruku
    hvala !
    pricekat cu ponedjeljak ako ne dođe jer ionako moram ici napraviti kks, pa cu sve odjednom. preko vikenda mozda uzmem test trakice u dm-u.
    Ako vec planiras kupovati testic onda ti mogu preporuciti i gravignost ultra u ljekarni oko 40 kn....najosjetljiviji sto ima.
    Sretno

Joss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Kod mene biokemijska...

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Joss prvotno napisa Vidi poruku
    Kod mene biokemijska...