Drzim fige da vam uspije. Mi imamo lose embrije zbog.mojih js al nam je sad upalilo od 1. (prva blastica do.sada). Nadam se istome i tebi.
LaraLana, i kojojsi ti fazi?
Drzim fige da vam uspije. Mi imamo lose embrije zbog.mojih js al nam je sad upalilo od 1. (prva blastica do.sada). Nadam se istome i tebi.
LaraLana, i kojojsi ti fazi?
Ja inace imam super embrije,ne znamo sto je bilo prosli puta. Al sad vracamo i kortice u igru
Da, blizi mi se termin i idem na cr zbog niske posteljice tak da ce biti uskoro.
Ne vidim cure, al mizda se jednostavno nisu javile na temi. Ili rade vecu razliku med djecom. Ima ljudi koji to rade da imje lakse s klincima. Ja sam odlucila zrtvovat san i zivce da bi razlika bila manja od 2 god.![]()
Ja se javljam, pitanje dana kad krećem opet
Ja sam htjela neke 2-3 godine razliku među klincima, ako nam uspije sad bit će preko 3,5 godine, isto nije previše.
Inače ne mogu vjerovati da napokon krećemo kako spada, ali i da je prošla skoro godina dana od mog spontanog. Pa gdje ode vrijeme...
Ja malo padam kao padobranac, ali čitam vas povremeno.
I mi smo htjeli oko 2-3 godine razliku. Prvo dijete smo dobili brzinom svjetlosti. Drugo ne dolazi vec 13 mjeseci. I isto, da nam ovaj ciklus uspije, razlika bi bila 3,6 mjeseci. Tak da super je kad uspije kak si zamisliš!![]()
Ni nama drugo ne dolazi, mislila sam u fet 2-3 mjesec al necu moc zbog posla ,tako me sve to nervira.
sarasvati, koliko vam je trebalo za prvo?
željkice, pa kako sad to s poslom?![]()
(Ode mi cijela poruka)
Vrci, skoro pa nista, jedan ciklus. Da se mog partnera pitalo, on je poželio i ranije imati drugo, ali ja sam ta koja je odugovlačila. Pod dojmom prvog mislila kako ce i drugo brzo (odmah?) doci kad poželimo. Moš' mislit.
Zeljkice, kako nisam s ove teme bas, ne znam kako ti je bilo s prvim djetetom.
Vrci, i ja sam imala spontani, blighted ovum, prije 4 mjeseca. Cini mi se kao da je bilo prošli tjedan.
Zeljkica i ja smo se pratile u mpo, cini mi se od pocetka. Neka i sad bude tako
Ja sam nekako spontani makla iz misli,valjda jer mi pretesko. Cudno mi kad mi u kartonu kod dr pisu dvije trudnoce...taman sam bila cula srce i za tjedan dana kaos. Al tad sam plakala puno i cesto
Sad jedva cekam ovu stimulaciju,iako me jako strah toga u sto se upustamo. Ima li to smisla?
Mi smo htjeli sto manju razliku, al se nismo nadali da ce biti samo 1g i 9mj. Nismo mogli vjerovati na ce nam ovaj put uspjet iz prve.
Sarasvati prvo nam je uspijelo iz trece a za drugo se bome mucimo ima u potpisu sve,zadnje sam imala u 10 mj kiretazu.
Vrci da pratimo se od početka, ma na poslu je zeznuta situacija stigo privatnik pa nije vise jednostavno uzet go.mrzim kad s nemocna.
I mi smo krenuli po drugu bebu. Sutra imam drugu fm pa ćemo vidjeti kakvo je stanje. Nervozna sam i uzbuđena i strah me je, možda i više nego prije. I jako mi je komplicirano jer nemam curku kome ostaviti pa ona ide sa mnom.
dino, kužim za strah. I ja se nekad pitam, što nam ovo treba, jesmo li spremni, što ćemo i kako...a onda gledam njega, želim još jedno, da nas bude više. I tako ukrug
Tako je i meni, još kad vidim nju kako se sva rastopi kad vidi drugu bebu, bude mi još teže. Ja sam jedinica i uvijek sam govorila da hoću bar dvoje djece i nekako mi je nezamislivo da moja N. neće biti starija seka i da ima nekoga za igru i sve ostalo.
Da, i ja sam jedinica i želim da on ima nekog...a želim i ja još jedno dijete jer nekako osjećam da još nešto fali
ali ali ali uf...strah me
Jednom sam tu na Rodi pročitala da je jedna mama rekla da se osjeća kao da još nije rodila svu svoju djecu. E, točno tako se i ja osjećam.
Veći, dino, razumijem taj strah. Ja ne trebam (bar jos za sad nisam odlucila da bih mozda trebala pretrage) odrađivati predradnje pa mi ponekad prođe kroz glavu da nam drugo mozda ne dolazi jer ne treba doći.. :/
Zeljkice, iz nekog razloga (spajam se preko mobitela) ne vidim tvoj potpis, zato sam pitala, sorry.
Sarasvati ma ne sve ok mislila sam da se vidi,prvo dijete smo dobili iz 3 pokusaja a evo drugo nece vec sam 5 puta bila od toga je bila jedna biokemijska trudnoca druga blighted ovum.Mene je isto bilo strah kako cu sta cu....sad me samo strah neuspjeha i da mozda ni necu ostvariti trudnocu.
željkice, meni ti uopće nemaš potpis. Možda jer pišeš s mobitela?
Meni nikako da dođe menga da krenem sa stimulacijom, a ujutro bio spotting malo. Sad odjednom čisto, uf...
Vrci, tako je i meni ovaj ciklus menga zezala, nikako da krene, a još sam bila na duphastonima.
Obavila sam fm i nije baš sjajno. Folikuli od četvrtka nisu ništa narasli. Pojačao mi je dr stimulaciju i u pon ponovno fm.
Ima tko iskustva s tim? Što ako ne budu dalje rasli da li se postupak prekida ili? Uopće nemam s tim iskustva. Jako sam razočarana jer nisam to očekivala.
Ajojkakva ti je stimulacija, što uzimaš?
željkice, nisam skužila da si imala i jedan blighted
Ja sam bila na pilulama sad, znam da imam 7 dana da dobijem mengu, al sam jaaako nestrpljiva
Vrci da jesam sad krajem 10 mj ,imala sam kiretažu zato moram pauzirat .
Od 2 dc po 2 Menopura, 6 dc mi je uveo i Orgalutran,a danas mi je pojačao na 3 Menopura. Desni jajnik mi nikako ne reagira, a na lijevom je jedan folikul od 12×12 i puno malih.
U dobitnom postupku sam imala istu stimulaciju i dobila 15 js. A ništa, sad čekam ponedjeljak.
E da, tak je prošao i moj polustimulirani. Prvi puta zatrudnila, drugi puta kad smo isto probali - fijasko. A rekla mi dr da je to očekivano jer je ipak iza nas nešto godina, i hormonski drugačija situacija
Nadam se da ti bude ovaj jedan rastao i bio dovoljan
Evo ni ja ne vidim uopce potpis. Kod Dino, Ginger, Sadie vidim.
Nadam se da ces ostvario trudnoću i zagrliti i svoje drugo dijete. A ja cu za koji mjesec, ako i dalje ne budem trudna, razmisliti o pregledima.
Vrci, ne muci mene jako moj blighted; nekako sam u glavi pokusala složiti da nije otisla beba jer je nije ni bilo.![]()
Bok, mamice! Moj mišek sutra slavi 2. rođendan pa smo odlučili da bi sad bilo idealno vrijeme da probamo ponovo ostvariti roditeljstvo... Malo me brine što malecki još doji pa ću mu to morati uskratiti. Imam još smrzlića pa ćemo pokušati s tim. Nisam još uopće nazvala doktoricu... Napravila sam samo papa test, valjda ne trebam ništa drugo prije nego što nazovem kliniku!?
Vaki, mislim da moraš i za FET opet napraviti sve one nalaze koje i prije MPO-a. Krvna grupa ne, ali markere na hiv i hepatitis i briseve. Mene su tražili i novi nalaz spolnih hormona.
Budući da dojiš, možda će ti morati pratiti prolaktin, da nije previsok za FET.
Nazovi kliniku pa ćeš sve čuti, ili idi na konzultacije. Gdje imaš smrzliće?
Moj će malac za 3 tjedna 3 godine, a meni se evo u nedjelju oplodilo 9js i čekamo transfer u četvrtak
Ma znam...ali da barem 3.dan jave kakva je trenutna situacija. Dugo je čekati tako![]()
Pozdrav svima!
dugo me nije bilo na forumu i sada cijeli dan citam, pretrazujem pa me uhvatila zelja da vam se javim na ovom podforumu.
2012 smo dobili nase cudo, nakon prvog IVF postupka, u Cito-a. 2014 smo ponovno krenuli u postupke i to FET. Od tada, nekako u ovo vrijeme, svake godine krenemo s jednim pokusajem. Trebali smo koji pokusaj vise u godini, ali uz sve obaveze vrijeme leti. Proslogodisnji FET je bio biokemijska, nakon infekcije i sada se pripremamo za novi puni postupak...3. stimulirani. Konzultacije u dr. P ovaj cetvrtak pa cemo vidjeti.
Cekam nalaze briseva a sigurno ce on traziti hormone i sve ostale tehnikalije.
Meni se blizi 37. godina i nekako mislim da bi ovo mogao biti zadnji stimulirani...sve manje energije imam za ovu borbu. Ovog puta krecem sa svom raspolozivom artiljerijom, vitamini svih vrsta i odmor glave i tijela koliko god to bude moguce i nadam se najboljem![]()
Pozz cure, i ja sam trudilica za drugu bebu. Prvu smo dobili prirodno iz prvog pokušaja, druga je došla neplanirano a na žalost isto tako otišla u 20tt. Sada se borimo već više od dvije godine i neće, ni prirodno ni uz mpo. Iza mene 2 iui, 1 prirodni i 1 stimulirani, bez smrzlića. Nikada nismo dobili dovoljno razvijeni zametak vjerojatno zbog mojih js, tako da sada radim na kvaliteti istih, a početkom sljedećeg mjeseca krećem ponovo u prirodni. Jako bi voljela da moje zlato dobije bracu ili seku, jer stalno kada sretne neku bebu vani obavezno joj se mora približiti, pomaziti... Naravno, stalno pita i kada će nama konačno beba i jako se loše osjećam kada nemam odgovora na to, kada ne znam da li će nam ikada doći, ali moram nekako zadržati vjeru u to da hoće.
Jel se mogu i ja tu prijaviti?
Nasa prva curka je s nama vec godinu i pol i spremamo se po pojacanje.
Iduci ciklus planiramo klomifenski u betaplusu, a ovaj cemo obaviti pretrage - markere, briseve i papu. Obzirom na moje 50dnevne cikluse stignemo sve i triput
Drzte nam fige da nam promjena klinike donese uspjeh.
Bubekica ajme, držim fige do neba!!!! Jel se popravio spermiogram tm?
Bubekica draga sretno
Vrci, čuvamo ih na Vuk Vrhovcu... Sretno nam svima!
Vrciiiii SRETNO!! Ulogira sam se da vidim u kojoj si fazi! Nek si mi cim prije trbusasta! Sretno i svim drugim trudilicana!
Vrci, sad očekujem lijepe vijesti od tebe i onda te ja lijepo pratim kao i s prvim djetetomMjesec, dva razlike, jel' da?