Vrci, grlim
kod nas je to islo dosta brzo, za svaku
prva cura je iz treceg pokusaja, ali drugog et-a
druga je iz prvog pokusaja, ali te prve dvije trudnoce s krvarenjem od pocetka, nimalo lake
treca cura je iz drugog pokusaja, ali prvog et-a
nismo radili duge pauze, jer nismo znali koliko ce nam trebati...
i kao sto je netko tu davno napisao - neostvareno majcinstvo se ne moze usporediti sa zeljom za jos jednim djetetom
i to je istina
ali zelja je zelja, ja sam trecu zeljela jednako kao i prve dvije i neuspjeh me poprilicno pogodio
naravno da je lakse kad vec imas dijete, ali nitko ne moze reci da ne boli
i Vrci, kad smo kod katastrofalnih spermiograma - gle nas! a evo me u 30.tt- u
kako, nije nam stvarno jasno!
dg je teska oat
a ja sam nedavno navrsila punih 38. i vec sam mislila da ulazim u menopauzu
uglavnom, nije da se tome treba nadati, al nikad se ne zna
zelim ti uspjesan fet!

Odgovori s citatom
Doktorica je rekla ako se do ponedjeljka stanje ne popravi odustajemo od postupka.
Ne kužim što se dešava, jer do sad sam uvijek ok reagirala na terapije, ali sam uvijek bila u kratkom protokolu. Sad je doktorica odlučila probati sa dugim protokolom (prvo Yasmin, pa Decapeptyl+Menopur), i ja sam očekivala da će reakcija biti bolja a ono ništa. Sve mi se čini da ćemo po drugu bebicu morati nastaviti privatno.
Krvarenje je skroz prestalo u nedjelju i tada sam počela osjećati i probadanja u jajnicima, pogotovo desnom, pa sam znala da se nešto ipak događa. Jutros je doktorica rekla da na desnom ima vodeći folikul od 12mm, a na lijevom ima dosta malih, ali rastu. 
Sjećam se da sam proučavala upute o lijekovima koje sam koristila i nigdje nisu bile zabilježene takve nuspojave.

A ako bude cista, onda...onda...