Bubekica i mrva, drz' te se!! <3
Kod mene bila jos jedna o, na drugom jajniku. Cekam da procurim, valjda bude uskoro. 50dc,uf
Bubekica, sretno!
Vrci, na jos jednu ovulaciju si sumnjala jel tako?
Sada samo nek dode M sto prije da se ne stresiras jos vise..
Pa ili to il ovulacija. Al dr kaze da je ovo jako rijetko, ono, da se pogodi imas blizance 2tj razlike u razvoju....
A ja moram smisliti strategiju za odnose..
Nisam pametna svaki dan ili svaki drugi?
Ja bih radije svaki drugi. Svaki dan kazu da ide kod normalnih spermiograma
Upravo uhvatila LH pik..
Sta sad?
Sinoc smo imali odnos, dali da imamo i veceras ili sutra?
Nisam pametna
Ja bih ipak samo sutra... I to ujutro recimo.
Da je normo, onda bih svaki dan
Buduci da smo sinoc, budemo sutra ujutro..
Malecki spava kod bake tak da cemo moci ujutro bez prepreka..
U pon.UZV pa cemo vidjeti stanje..
aaaa, ujutro mi nije palo na pamet
onda bolje sutra ujutro, al do navecer ne bih ja cekala
Jucer bila na UZV, ovulacija bila u nedjelju-sva tri folikula pukla..
Endometrij 11 mm..
Kaze sve savrseno..
Imali smo odnos u nedjelju i ujutro i navecer..pokrili smo skroz..
Sad cekanje do Uskrsa..
Držim fige
Evo i ja napokon krenula, 2dc, Estrofem i čekam idući srijedu za uzv i dogovor kada bude FET
Pozdrav! Mi smo u stimuliranom. Danas 6dc i 5 folikula podjednake velicine. Nikad nisam imala neko mnostvo folikula pa se nadam samo da budu zrele stanice i da ce se dobro oploditi.
Sretno svima!
Evo da se i ja javim. Testovi pozitivni jos od cetvrtka, danas 12dpt trodnevnog embrija beta 378![]()
Cestitammmmmmm!!!!!!
Iz sve snage drzim fige da se nastavi niz..
Bubek, si imala kakvih simptoma?
Ne vjerujem... Nakon svega što si prošla, eto ostala si trudna kao od šale. Trebala ti je mala princezica da te malo opusti i eto...Bubekice, sretno! Čestitam!!!
bubeeeeeeeeek![]()
cestitam jos jednom! jako sam sretna zbog tebe![]()
Mene si uspjela rascmoljiti, a ja sam ti tako teška sa suzama
I neka si! Imaš exkluzivno pravo na moje suze sretnice. Grlim te! Sretno do kraja!![]()
Bubek, draga dugogodišnja suborko i ovdje čestitam!!!!!!!
Jeeeeeeeeeeeee
Hvala cure!
Ja sam jos u soku i ne vjerujem da se TO dogadja
A sad simptomi... nikad nisam vjerovala u rane simptome, mislila sam da su to gluposti i izmisljotine i eto mi sadOvo nam je bio 7i transfer i od samog pocetka sam bila jako pozitivna, tj od trenutka kad smo dobili embrij za transfer, dotad je bilo drz nedaj (10 dana klomifena, bemfola, punkcija na 19dc, od 4 folikula samo 2 jajne stanice). Ali embrij savrsen.
Cice su jako boljele od punkcije kad mi je uveden utrogestan i proluton i negdje 8/9 dan su se polako pocele smirivati i ja sve otpisala. 9/10 dan nakon punkcije su krenuli jaki pms grcevi koji bi me cak ujutro budili. Ali 11 dpo (cetvrtak€ sam se probudila sa stravicnom krizoboljom. Nekako sam odvela R u vrtic, prekopala pol kuce u potrazi za testom i nasla 2 komada. Prvi - pozitivan. Drugi za 2 sata - pozitivan. Prijateljica donosi jos 2 - taj dan jedan pozitivan, iduce jutro opet pozitivan.
U petak kupujem muller testove i piskim svako jutro, lijepo su tamniliU medjuvremenu je ostala blaga krizobolja, lagani grcici, velike cice i osjetljive bradavice. A i mucnine lagano krecu jer nisam u stanju pojesti vise od par zalogaja odjednom.
Eto, malo se raspisah![]()
Nije me bilo tri godine, ali vas redovno citam, sigurno me se nitko nit ne sjeca, ali morala sam se javiti da cestitam Bubekici, draga jako sam sritna zbog tebe.
He he, ja isto ovako ko tonkica, navratila u čestitare
bubekice, sretno do finala!![]()
Ups kriva tema. Al da napisem, utorak fet, vise me strah sto idem dalje u postupke
Posljednje uređivanje od Vrci : 12.04.2017. at 20:41
Vrci,sretno!
Vjerujem ti, mene je sada vise strah i panika me bas hvata u borbi za drugo nego sta me je za prvo..
Btw, ja dobila M i to 24dc..grozno..
Sada pripreme za IVF..i bas me frka,kao da nisam sve to vec prosla..
E to, strah koma. Danas kad sam se spremala na uzv sva sam se ukocila... A vec sam za drugo prosla 2 postupka.
Jos mi i dr rekla da su joj ove god svi fetovi uspjesni bili, a meni u glavi da ce sad niz morati stati i da bude to na meni.
Jest lakse sto je vec jedno dijete tu,al ovakvom strahu se nisam nadala
Danas je nas veliki dan. U busici su se smjestile dvije divne 8st mrvice.![]()
A kako lijepo, opet stara ekipa na okupu! Bubek još jednom čestitam od srca!!!![]()
Bubekica, baš si me obradovala.Čestitam i želim ti školsku trudnoću!
Vrci, držim fige da fet bude uspješan.I samo opušteno.
Vrci, jesi li i ti dobila pikice za 7 dana? Pripremam se za FET i dobila sam dvoje tablete + injekcije. Nešto mi se to puno vidi... One zaustavljaju rad jajnika, jedne tablete su za podebljavanje endometrija, a druge pomažu kako bi tijelo zadržalo bebu. Jesi li i ti dobila to sve?
Ne. Ja sam samo dobila estrofem 3x2mg i sad sam na utrićima od dana "ovulacije".
Decapeptly injekcije sam uz estrofem dobila kad sam bila u FET kod dr. L-a, a ovdje to ne daju. Ne znam koja je rezlika. I na estrofemu samom su mi jajnici čisti.
Da se i ja javim,transfer četvrtak ili petak,večeras moram napravit lh test i ako je pozitivan dajem sebi štopericu, ovisno o tome krecem s fragminom i utrogestanima.
Uf koji strah me prevlada.
Posljednje uređivanje od željkica : 16.04.2017. at 18:21
željkice, držim fige da se skupa pratimo. Znam taj strah, mene sad malo prošao, ali jedva čekam utorak.
A opet me taako strah onog razdoblja od transfera do bete jer imam osjećaj da se nikad više neće primitikoma...
ulazim u borbu za drugo, bila na punkciji prije dva tjedna, 18 oocita no odgođen transfer za ovaj ciklus za svaki slučaj,
8 blastica zaleđeno.
bubekice čestitam od srca!!!
Vrci, i mene je frka gore nego prije![]()