QUOTE Lili75
Ajde da se i mi priključimo.

Nakon 3 god pokušaja što prirodnih, što MPO-a, Leonu smo začeli prirodnim putem. Leona je sada stara 6 mj. (danas punih 6 mj. zlato mamino ) i još nam je rano, ali bi htjeli defintivno imati još dječice ako Bog da.

Ne znam reći kad ćemo krenuti na drugo, nećemo sigurno puno čekati jer vrijeme leti i godinice prolaze. Ali prije "teškog" rada mama mora operirati venu, a da bi to napravila ne smije dojit a planira bar još 6 mj. (ako ne i dulje ) tako kad sve to uzmem u obzir ne prije povratka na posao.

Curke koje ste sad u postupcima i/ili radite na bebolini puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ od nas dvije
Lili i Leona[/QUOTE]

QUOTE Lili75
"teški" rad se naravno odnosio na kućnu radinost,ajme kad se sjetim koliko je truda i rada bilo da bi došli do Leone majko moja

a ovisit će i o nalazima,možda ćemo morat opet u MPO, al naravno nadamo se što bržem dolasku našeg drugog anđelka i što lakšim putem.

i vjerujem da smo podstrek curkama koje se još bore za svoju prvu bebu. Ja sam sanjala o drugoj bebi još dok nisam ni zatrudnila s Leonom.[/QUOTE]

Drage moje, čitam ovaj svoj "stari post" od studenog 2009. da mi je netko tad rekao da ću u isto vrijeme dogodine zatrudnjeti s drugom bebom rekla bih mu da je lud, a upravo to se dogodilo i to bez po muke u kuć.radinosti (koju sam predviđala s obzirom na dijagnozu MM), još ne mogu vjerovat, pa vas molim da me prebacite iz jake želje za još jednim smotuljkom u trudnice.

presretna sam i svima želim da osjetite ovo stanje sreće i blaženstva!