Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2276

Tema: trudilice za drugu bebu!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

margaretica, mislim da baš i ne... ako se i isključi utjecaj stimulacije na mlijeko (a ipak su to jaki lijekovi za koje vjerujem da se ne preporučuju uz dojenje mada nisam proučavala pa ne mogu 100% tvrditi), ostaje i smanjenje šanse da će postupak uspjeti. jedna je mama ovdje pisala kako joj nisu preporučili niti FET dok doji jer je uspješnost u tom slučaju praktički nikakva (samo se ne sjećam koja je to mama). ali najbolje da se konzultiraš s dr-om...

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

hmm..u meni strahovi i velika zelja za drugu bebu... imam bebu od 11mjeseci ...curke iskustva kad je najbolje za drugo ..odmah ili ...????

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    margaretica, mislim da baš i ne... ako se i isključi utjecaj stimulacije na mlijeko (a ipak su to jaki lijekovi za koje vjerujem da se ne preporučuju uz dojenje mada nisam proučavala pa ne mogu 100% tvrditi), ostaje i smanjenje šanse da će postupak uspjeti. jedna je mama ovdje pisala kako joj nisu preporučili niti FET dok doji jer je uspješnost u tom slučaju praktički nikakva (samo se ne sjećam koja je to mama). ali najbolje da se konzultiraš s dr-om...
    Sumnjam da će MPO liječnici podržati dojenje tijekom postupka (čak i u slučaju da nema lijekova koji bi bili štetni). Iz dva razloga: dojenje umanjuje postotak uspješnosti, ne znam točno koliko statistički ali umanjuje. I drugo, teško da će ginekolozi vidjeti smisla u produženom dojenju.
    Koliko je staro tvoje dijete?
    Mi smo prestali dojiti s dvije godine (počeli prestajati) da bi mogli na stimulaciju za drugu bebu. Trebalo nam je dvije stimulacije i nekoliko transfera, pa je razlika ispala 2 god.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •