Citiraj nirvana prvotno napisa Vidi poruku
Iza nas je sek.ivf, na žalost neuspješan. Nisam ni imala neka velika očekivanja ali naravno da sam se nadala. I baš me nekako potreslo jer ne znam šta dalje. Novaca više nemam za privatno, u državne klinike nekako nemam povjerenja a nisam ni sama sa sobom načisto da li je vrijeme da konačno odustanemo. Kako vi razmišljate nakon neuspjelog postupka, da li bi stvarno trebala biti sretna što imam barem jedno dijete kao što mi svi govore?

Kako smo imali zaleđene jajne stanice i mi smo krenuli u sekundarni, isto sam se kao i ti nadala , znala sam da je jako mala mogućnost za trudnoću...nakon neg. bete sam se isplakala,zbog neuspjeha, ali i zato što sam znala da me čeka još barem jedan postupak i PUNKCIJA....pa sam rekla mužu ajmo probat još prirodni, rekla sam mu u STIM- ne idem ...na kraju sam ispucala par prirodnih i sada jedva čekam stimulirani...kada smo krenuli po drugu bebu nisam baš bila sigurna ali sada znam da u meni postoji ogromna želja za još jednim djetetom -i ne znam zašto zamišljam još jednu curicu....

Inače sve postupke sam odradila u državnoj klinici, i meni je tamo dobro jer ne znam za bolje.....

Uzmi si vremena, razmisli još malo.....ako su samo financije problem odi u državnu kliniku...dok prikupljaš papirologiju još uvijek možeš razmišljat da li ćeš ići ili ne....uvijek možaš odustat od postupka...a čekanje na red u KBC je dugo....