Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2276

Tema: trudilice za drugu bebu!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Tako je...Mi imamo pravo na 4+2 samo zato što smo ostvarili trudnoću prije novog zakona.

E sad ...znam da se po novom zakonu mora donijeti odluka koliko embrija se želi vratiti, a koliko zamrznuti... Da li vi cure znate da li na dan punkcije moram odlučiti koliko jajnih stanica da mi oplode ili se nakon oplodnje jajnih stanica donosi odluka koliko embrija želim vratiti, a koliko zamrznuti? Što je sa tim zamrznutim embrijima ako ih ne iskoristim? Da li se baš moraju donirati nakon 5+5?

Anci272 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj Destiny child prvotno napisa Vidi poruku
    E sad ...znam da se po novom zakonu mora donijeti odluka koliko embrija se želi vratiti, a koliko zamrznuti... Da li vi cure znate da li na dan punkcije moram odlučiti koliko jajnih stanica da mi oplode ili se nakon oplodnje jajnih stanica donosi odluka koliko embrija želim vratiti, a koliko zamrznuti? Što je sa tim zamrznutim embrijima ako ih ne iskoristim? Da li se baš moraju donirati nakon 5+5?
    Nakon oplodnje jajnih stanica donosi se odluka koliko embrija se želi vratiti, a koliko zamrznuti. S tim da je nas doktorica pitala još poslije punkcije koliko bi vraćali ako ih bude više, i da nam ona preporučuje 2 embrija s obzirom na godine.
    Za neiskorištene embrije ja sam dobila dojam da je to dosta nedefinirano po zakonu. Jer zakon ne propisuje što da se radi s embrijima ako ti ne želiš platiti zamrzavanje i ne želiš donirati. Sankcije ne postoje. Ja osobno, ću nastojati sve zamrznute embrije iskoristiti (zato sada seksamo sa zaštitom dok ne iskoristimo smrzliće). Ali ja idem u državnu bolnicu pa tu ni nema puno smrzlića.
    Posljednje uređivanje od Anci272 : 19.03.2016. at 22:04

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •