Hvala cure!
Ja sam jos u soku i ne vjerujem da se TO dogadja
A sad simptomi... nikad nisam vjerovala u rane simptome, mislila sam da su to gluposti i izmisljotine i eto mi sad Ovo nam je bio 7i transfer i od samog pocetka sam bila jako pozitivna, tj od trenutka kad smo dobili embrij za transfer, dotad je bilo drz nedaj (10 dana klomifena, bemfola, punkcija na 19dc, od 4 folikula samo 2 jajne stanice). Ali embrij savrsen.
Cice su jako boljele od punkcije kad mi je uveden utrogestan i proluton i negdje 8/9 dan su se polako pocele smirivati i ja sve otpisala. 9/10 dan nakon punkcije su krenuli jaki pms grcevi koji bi me cak ujutro budili. Ali 11 dpo (cetvrtak€ sam se probudila sa stravicnom krizoboljom. Nekako sam odvela R u vrtic, prekopala pol kuce u potrazi za testom i nasla 2 komada. Prvi - pozitivan. Drugi za 2 sata - pozitivan. Prijateljica donosi jos 2 - taj dan jedan pozitivan, iduce jutro opet pozitivan.
U petak kupujem muller testove i piskim svako jutro, lijepo su tamnili U medjuvremenu je ostala blaga krizobolja, lagani grcici, velike cice i osjetljive bradavice. A i mucnine lagano krecu jer nisam u stanju pojesti vise od par zalogaja odjednom.
Eto, malo se raspisah