-
Pitam se... kolikl provodite vremena van doma
Pretpostavljate da sam malo nezadovoljna količinom slobodnih aktivnosti (zadnji tjedan mi je prepun nekih ekstra događanja pa sam slabo bila vani...) i zato pitam. A i da vidim gdje stojim po pitanju slobode kretanja
Daklem, ako radite, radite, ako ste domaćica radite doma, ako ste na porodiljnom doma ste, to ne računam ni kao vrijeme s obitelji niti vrijeme bez.
Zanima me koliko vremena provodite vani sami, ili s mužem, radeći nešto za svoju dušu...
Evo, da otvorim diskusiju. Jednom tjedno odem na par sati sama listat Gloriju u kafić uz pivo. Jednom tjedno se trudim otići na nešto za sebe, kino, kazalište, izložba, kava s frendicom. Jednom tjedno odem u pazar na plac ili nešto takvoga. -Ako ima kakva proslava, kakvo ekstra događanje ili nešto - idem i dva puta tjedno. Ali takve stvari su rijetke (a da nije cijela obitelj pozvana ili da se tiče samo mene, a ne - u najmanju ruku mene i muža...). I svaki dan budem u toploj kupki i u kupaonici. To mi je živi azil, i u tome uživam. To je samo moje... Ostale užitke (net, novine, čitanje, šivanje, učenje nečeg, neki rad) lovim u hodu... pa kad ulovim - ulovila sam. Kad nisam - nisam... Rado bih trčala, ali ujutro ne mogu, a muž poslijepodne kasno dođe s posla i zgazi nas večernja rutina od večere do uspavljivanja i obiteljskog vremena (sve skupa u dva sata... koma...)... to ću kad djeca budu mogla ostati sama doma...
Ostatak mog vremena je u obiteljskom krugu...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma