Cure, pliz, treba mi preporuka za zaista dobrog hematologa u Zagrebu. Po Splitu smo sve obišli i želimo za Zg. Da ne bismo lunjali ko muhe bez glave, molim vas za preporuku.
Cure, pliz, treba mi preporuka za zaista dobrog hematologa u Zagrebu. Po Splitu smo sve obišli i želimo za Zg. Da ne bismo lunjali ko muhe bez glave, molim vas za preporuku.
Osobno dobro imam iskustvo u kb Sesre Milosrdnice. Za prvi dio ću ti poslati preporuku. Za drugog dobrog hematologa čula sam da postoji na Merkuru,ali ne znam kako se zove.mikonja prvotno napisa
možda Hrvoje Minigo?
Apsolutno dr. Župančić-Šalek na REBRU.
spasila mi je trudnoću s trečom bebom,
žena je diiiiiiiiiivna.
veza je sestra NENA, nju moraš tražiti na tel. kad zoveš hematologiju.
sretno!![]()
zabpravih napomenuti da tako suosjećajan pristup pacijentu (njena sam bila i doknisambilatrudna) nisam nigdje srela.Muca prvotno napisa
Ako ovo ide meni, ne-poslano je na pp. Radi se inače o dr. D.Čaržavec u kb Sestre milosrdnice.Lapis prvotno napisa
Ako ovo ide meni, ne-poslano je na pp. Radi se inače o dr. D.Čaržavec u kb Sestre milosrdnice.Lapis prvotno napisa
Mrzim citiranje i onu kvačicu![]()
ne radi se o meni već o mm-u i njegovim lošim nalazima...pretpostavljam da i u tom slučaju vrijede navedena imena.....??
Da, vrijede navedena imena-samo ne znam kakva je procedura za naručivanje-ali probajte reći da vam je hitno-i postoji jedna caka, ali o tome na pp.mikonja prvotno napisa
išlo je samo kao nadopuna na dio o nepoznatom dr-u iz Merkura. vjerojatno se radilo o njemu.Alizeja prvotno napisa
Ne znam točno o kojem se radi u KB Merkur.Lapis prvotno napisa
Preporučam dr. Pejšu u KB Dubrava. Izvrstan je
Cure koje ste bile kod dr. Zupančić na Rebru, kampira li se cijeli dan na pregled? Molila bih vas iskustva.