-
[quote="moia"]draga hvala, ali ja ne živim u USA već u Europi i slijedim i čitam euoropske standarde ne američke.
žao mi je što je to tako, ali primjećujem da se Hrvati nevjerojatno mnogo orijentiraju na USA pored čitave zapadne Europe koja je daleko prizmenija, daleko rigiroznija po pitanju svega, pa tako i kvalitete i kontrole iste. o tradiciji prozovdnje i kontrole da ne govorim. USA po mngočemu kaska za dobrom starom Europom, pa i po tome.
a ovdje mi linkaju US upravni organ pod USDA koji ne postoji niti 30 godina.
inače, draga, med samo može biti jedan od MNOGIH izvora te bakterije ukoliko nije preikladan način proizveden i držan. daleko opasnije su zimnice iz kućne radinosti naših baka, kao i natrulo voće i povrće, riba.
da, ali očito ne bi niti jednoj majci palo na pamet da tako malom djetetu daje zimnicu( fino kiselo zelje,ajvar ili pekmez), trulo voće ili ribu ali med očita da, ima i takvih. eto primjer danas iz 24 sata, duda umočena u med
:shock: i kako je rezultiralo....ima vremena za med
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma