Dakle, zanima me vasa misljenja i iskustva.
Ja mislim da ta "veza" donekle i moze gurat ako ne zive pod istim krovom. Moze svekrva biti neznam koliko dobra osoba, ali to je ipak svekrva (ili ti, kako moja frendica kaze svekriva). Evo npr. moja, stvarno je super zena, uvijek ce pomoci, dobra je i sve! Ne zivimo zajedno, ali svako toliko dodje kod nas tu u Austriju pa ostane tjedan-dva. Sve bude ok, ali jednostavno nas dvije smo kao prvo razlicite generacije, pa razliciti karakteri, te je svaka naucila radit nesto na svoj nacin, sto mozda ovoj drugoj smeta, tako da na kraju mora doci do malo konflikata. Ista je stvar i kad sam sa svojom mamom, no to je ipak moja mama, i njoj mogu reci sto mislim bez da se ona naljuti, a cak i da se posvadjamo malo brzo se odljutimo. No sa svekrvom je drukcije, jer ipak je to starija zena, majka covjeka kojeg volis, i iz postovanja sve te sitnice trpis i trpis, dok na kraju ne puknes. Ovako se jos i mogu kontrolirat, no dok sam bila trudna, od svih onih hormona pucala sam svaki dan.
Zanima me kakva je situacija kod vas, i ima li tko kakav dobar savjet kako izdrzat u jednoj takvoj zajdenici?