Citiraj mikka prvotno napisa
a cuj, opcije su ti slijedece: neasistirani porod doma--to nije bas preporucljivo; porod u bolnici s planom poroda, razmisli i o rodilistima sa prijateljskijim pristupom rodilji--rijeci i varazdinu; porod u inozemstvu, npr. u kuci za porode u grazu, ili ako imas nekog cak u njemackoj, nizozemskoj, engleskoj.. pa da zadnji mjesec trudnoce provedes tamo i tamo rodis (o tome sam ja razmisljala za slijedece dijete, ali nemam nigdje nikog )
mikka, a mene si zaboravila? Šta se nismo već dogovorile da slijedeće rađaš u Dbk.
Koliko ga još trebam hvaliti da povjerujete kako je u nas stvarno ljepota rađati? Da snimim slijedeći porod kao dokazni materijal?

tashana, moj ti je savjet da se ne zamaraš previše time što ti je tko ovdje napisao (upala si u staro prepucavanje ), nego lijepo prošetaj do rodilišta i raspitaj se kakvo je sad tamo stanje. Ili, ako imate organizirane tečajeve za trudnice upiši se, poslušaj što govore i pitaj sve što te zanima.

Samo se nemoj unaprijed brinuti, drugo ti je dijete, sad si već iskusnija, pametnija, znaš što te čeka, što želiš, što ne želiš...

I svakako ti ne preporučam porod kod kuće, a ni ova putovanja mi ne izgledaju baš zgodna, posebno s obzirom da doma već imaš dijete.

Želim ti ugodan, lijep i brz porod. I naravno, jednu zdravu i prekrasnu bebicu