-
Uzas jedan.
Zovi i Bijeli telefon, pisi Ministarstvu, podnesi zalbu etickom povjerenstvu Bolnice, pisi Hrvatskoj lijecnickoj komori, i posalji dopise svim TV kucama. Ako nista drugo, barem ces im dati posla jer ipak svaku prijavu moraju obraditi, a mozda se i nekome od tih manijaka ipak malo orosi celo od muke. Vjerojatno nece biti nekog velikog efekta jer vrana vrani oci ne kopa, a opet moras im dati do znanja da se to tako ne radi.
U N.-inoj knjizici imam zapisane brojeve Min. zdravstva, Bijelog telefona i Tv kuca, a razmisljam si da ne bi bilo lose i snimiti pregled npr. diktafonom skrivenom u dzepu (sada skoro svaki MP3 i svaki model mobitela ima diktafon), pa im onda pustis snimku - nije da se moze igdje iskoristiti kao dokazni materijal, ali barem da malo napune gace.
Ja sam svojedobno imala neugodnost u endokrinoloskom labosu u Vinogradskoj i instantno sam poslala mail prituzbe procelnici odjela - zena se ispricala, promptno odgovorila, sve 5. ali to nije bilo ni priblizno strasno kao vase iskustvo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma