Samo da te pohvalim Tandina!!

Super da si im uletila i svasta im rekla kad su te vac na prepad izbacili.

Ja sam od onih koji se ne daju potjerati, ali te shvaćam sto su te uspjeli izbaciti istovremeno kad su njoj već počeli pretragu... pokolebalo te je upravo to ... ali sad se ubuduće sigurno više nećeš dati potjerati!!

Imam ja osjećaj da oni skuže koga se ne isplati tjerati van...mislim svi oni pokušaju...
Ja nisam izašla kad su mi malenoj od 2 god. stavljali braunilu, kao bolje mi je da to ne gledam... :? ma zamisli!! Ja sam rekla da cu ostati i ja joj čvrsto držati ruku, a ne one, i odustale su od izbacivanja!

Ali imam osjećaj da oni svi pokušaju pa ako prođe prođe!!Npr neki dan sam isla na neku pretragu u bolnicu, sestra mi je rekla skinite se do pasa i lezite, a ja ...gledam prljavu i zgužvanu plahtu, skinem jaknu i ostanem stajati. A oni zauzeti oko nečeg drugog ponovo mi dobace skinite se i lezite gospođo!... Ja opet ništa a kad mi je konačno sestra došla i rekla lezite tu, ispalila sam kao iz topa(valjda zbog toga što sam toliko oklijevala išta im prigovoriti): ma neću vam brate leći na tu prljavu plahtu!! Bez riječi ju je zamijenila, i od tog trenutka su svi odmah bili super prema meni, prijateljska atmosfera i te fore...

Na žalost moj zaključak iz mnogih doživljenih situacija(bilo s zdravstvenim osobljem, bilo kod natječaja za vrtiće, po javnim ustanovama... )je POKAZATI ZUBE!!
Grozno, ali samo to pali, onda im se ne da zafrkavati s tobom.