-
Hvala puno znam da treba Veza..mada sam čula da neki ljudi pošalju molbu pa ih zaposle za godinu dana ili prije ako se otvara neki DM........to šetanje mrzim...to je radila i moja bivš šefica, ali gazda je bio izričit- želim stalne ljude u svakom dućanu, ljude koji su iz kvarta u kojem je dućan ili okolice da mogu što brže doći na posao ako bude potrebe i da ne kasne- meni je to bilo super- i nije se svaki dan radila druga smjena nego jedan tjedan popodne jedan ujutro, pa si možeš sve izorganizirat ili mjenjati s koligicom..(o mobingu, cijelodnevnom radu i po 4 dana u tjednu ne plaćenom- ne bi na ovu temu-u 10g natrpila sam se svačega)...uglavnom jedina trgovina u kojoj bi radila su oni zbog plaće- jer i u drugim dućanima žene rade i svetke i petke ali za 2000-3000 kn kako sam i sama, a za to ne bi žrtvovala fax i vrijeme s djetetom-bar dok imam druge solucije, naravno ako ih nebude morat ću pristati i na to)
Možda i poznam neke ljude a da i neznam da rade u DM-u, ha,ha počet ću sad svakog poznanika ispitivati gdje radi..hvala...pa ako netko imam kakvu vezu nek se javi na p.p. ne mora to biti ni rad u dućanu, imam i tečaj knjigovodstva pa ako trebaju nekoga gore u komercijali, upravi, ko je voljan učiti itd.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma