Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: vjestica me sokirala.....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno vjestica me sokirala.....

malo sam u soku .....otisla sam na wc i dobila ...nije to cudno .ali je cudno sto nikad nisam dobila vjesticu tako rano...24dc...prosli mj. dobijem 3 dana prije cak sam i mislila da sam trudna (uvijek dođe 5 dana prije)....sad 8dana ranije...sta se samnom poremetilo.... ako mi slijedeci mj.porani toliko pa budem je imala kad budem kod dr. ....nece bit dobro...24.11 mi termin..

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ma ništa ne brini, ako ti se i dogodi da dobiješ tada M, doktor te opet može pogledati. Meni se to jednom dogodilo i doktor me najnormalnije pregledao. Njima ti je to skroz normalno, tako da ništa ne brini i samo hrabro...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

MPO-ovci normalno pregledavaju pod mengom, kad je i inače prvi UZV na VV-u tijekom stimulacije ja sam obično imala obilna krvarenja, to nikog nije sprječavalo - i u MB-u je tako, to ti je najnormalnije, ne sekiraj se, s uloškom na stol, tijekom pregleda skineš pa opet staviš i that's it.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

e prvi put cujem da se moze na pregled i kad imas stvar.....u neku ruku je dobro ..a to je tako fuj :shock: ........vjestica me stvarno naljutila..pozz

MMK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa
    e prvi put cujem da se moze na pregled i kad imas stvar.....u neku ruku je dobro ..a to je tako fuj :shock: ........vjestica me stvarno naljutila..pozz
    Ja sam ovaj, a i idući mjesec baš naručena, tj. rečeno mi je da dođem 3-4 dc.
    Pretpostavljam da dr. pogleda veličinu i debljinu jajnika itd. u stanju mirovanja.

I meni je bilo malo crnjak, ali ništa strašno.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Better get used to it, to je u IVF stimulacji standard jer folikulometrije počinju najčešće još dok menga traje.

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ma super, ja mislila da si u sukobu s našom vješticom trudnicom

kao što su ti cure već rekle ne brini zbog menge, uobičajena procedura u MPO-u su prgledi pod mengom

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa
    Better get used to it, to je u IVF stimulacji standard jer folikulometrije počinju najčešće još dok menga traje.
    ajme meni fala ti boze da mi je na zadnjoj stimulaciji taman zavrsila prije 1. uzv-a. ovaj put trebam doci 4-5. dc i vec mi se gadi od pomisli.... fuj

Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ne brini zbog jednog kratkog ciklusa, i ja sam imala sličnu situaciju, ciklusi 35-40 dana, pa onda jedan galopirajući od 24, pa opet 35... Zašto??? Ne zna nitko.... Sve je to normalno, bar je tako rekao moj doc.
    Ostalo su ti rekle cure...

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Draga moja,ne se živcirati,ja bila na prvim konzultacijama kod istog dr.gdje i ti ideš i nije me pregledao .. :/

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

meni su uvijek ciklusi bili uredni ali eto prosli mj.i sad ovaj malo su se zbrkali...tko zna zasto...nista ne pijem ..mislila sam piti vrkutu i kupila a jos nisam je pocela piti....da je pijem mislila bi do nje je....mozda je sad posnem piti poslije mens. sta vi cure mislite o njoj??jel je vi pijete?

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ali dobro nije to strasno.... kad vidim kako ima cura kojima ne dođe po 2mj..
    .

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

kad sam vec tu otvorila temu da pitam:moja mens . traje 2 dana obilno ..3 dan jedva nesto ,malo,,za dnevni ulozak...4 dan isto malo i to je to.
    i jel to sad lose ili je normalno ili??
    prije mi je trajala 3 dana sad 2 :? hmmmmm

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

:?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove