-
to prestala nositi i naravno piti Palentan. Nakon toga nastaju moji problemi...Naime, javlja se strah, nestabilnost u nogama, panika, koji su u prvih nekoliko godina bili izraženi, ali nakon nekih 5 godina stanje se znatno popravilo, tegobe sam osjecala samo na velike promjene vremena. Ali sada nakon 10 godina od bolesti mi se javljaju teske i česte tegobe u noogama( npr. u nogama osjecam kao neko ¨peČenje vena¨i to mi stvara napetost i nenormalno funkcioniranje, nestabilnost u hodu kao da cu se srušiti, ali mi se u biti ne pamta. Koristim leksaurin za smirenje, a za noge mazem Hepan gel od kojega u zadnje vrijeme cini mi se i nema neke koristi. DA ne zaboravim snimala sam prije 1 godinu i nalaz je bio uredan. E sad mene zanima ima li itkko ovakvih iskustava nakon oboljenja od tromboze. Zanima me takodjer je li moja napetost i ta neka nestabilnost u nogama koja mi stvara nervozu posljedica same tromboze, te ima li neki LIJEK za to stanje?????
Zahvajujem!
-
imaš li i dalje bolove u nogama i sve tegobe koje napominješ može biti da je to posljedica embolije pluća koja je možda prošla neprepoznata vrlo ozbiljno stanje koje se mora liječiti u početku jer od toga zavisi daljni tijek
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma