Nema šanse da bi takvo dijete mogla ostaviti samo i otići na put. [quote*]
bez da osuđujem ikoga - dijete je trebalo biti kod oca ovaj vikend...
majka se za to dijete, ako se ne varam, brine većinu vremena... u uvjetima koji su opisani u prvom postu vjerujem da je izluđena, iscrpljena i izmorena što svakodnevnom brigom oko djeteta, što dodatnim opterećenjem prijeteće bolesti... je li uopće izlazila iz kuće?
ja bih osobno iskoristila priliku kada je dijete s ocem svojim drugim, valjda jednako brižnim roditeljem i odmorila se malo... ako je dijete s ocem zar je važno gdje sam ja u tom trenutku?... ili je otac nekompetentniji roditelj pa ga trebam nadgledati... možda dalekozorom nadzirati što radi sa svojim djetetom...? ne bih rekla....
žena je planirala put jer je mislila da će dijete biti sigurno sa SVOJIM OCEM...
nda... sigurno je namjerno planirala put baš za vrijeme kada će tata biti bolestan..
osobno bih ostala kući na mjestu mame - ali obzirom da ne znamo kuda ona i zašto ide - nije na nama da sudimo... možda je i njeno zdravlje u pitanju na tom putu... tko kaže da sada ne boluje od sekundarne neplodnosti i ne ide u MAribor na umjetnu? - znam - s ovim sam pretjerala ali sam samo htjela pokazati da dok ne znamo što je s mamom! nemamo pravo ništa govoriti...