ifi iz perspektive osobe koja do pola deset navečer ne stigne pošteno sjesti (osim kad sam bolesna kao trenutno), a pogotovo ne razmišljati o druženju s prijateljicama, kafenisanjima i sličnim stvarima svakodnevno, ti poštenski pretjeruješ u opisivanju kako nemaš vremena za ništa.
ništa zlobno s moje strane.
radnim danima se ne viđamo s nikim jer radimo, a kad dođemo doma čeka nas opet - rad i naravno djeca.
u kino idem ovaj vikend nakon ravno osam mjeseci ne zato što neću nego zato što ne mogu utrpati u raspored.
moj krug prijatelja koji mi dolaze doma (ponekad vikendom) je takav da nemam potrebe pripremati nekakve bakanalije. ako im nešto kuham pripremim to ranije ili radim nešto jednostavno i fino što mi neće oduzeti previše vremena. nakon toga samo sklonim posuđe sa stola i nastavljam uživati, ne pada mi na pamet zamarati se prljavim posuđem.
dućane sam zadnji puta obilazila prije mjesec i pol u austriji i vjerojatno neću još dugo, opet jer nemam vremena.
ovih dana pokušavam ubacati odlazak u špeceraj jer mi je frižider prazan, vjerujem da ću uspjeti u subotu ujutro, ako ne onda nekad sljedeći tjedan.
eh da, jutarnja kava s prijateljicama

meni je to vic.
nadam se da ti je sada jasnije zašto sam reagirala kako sam reagirala.