Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234
Pokazuje rezultate 151 do 156 od 156

Tema: Zapušteni socijalni život

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

mm i ja se volimo družiti i naša je starija cura jako druželjubiva. kad dođe vikend, onda jedan dan uvijek odvojimo samo za nas i djecu, a sljedeći se družimo s prijateljima koji imaju djecu. naravno, to nije pošto-poto pravilo - dogodi se da se družimo i dva dana za redom, i to mi je super, ali me jako umori (ako smo u svojoj kući), jer sam opsjednuta bakterijama (gosti ne svlače cipele, a imam bebu koja puzi pa mi se to gadi), pa onda ribamo i stružemo sve do ponoć!!

Sanjica avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Citiraj POJOP prvotno napisa
    mm i ja se volimo družiti i naša je starija cura jako druželjubiva. kad dođe vikend, onda jedan dan uvijek odvojimo samo za nas i djecu, a sljedeći se družimo s prijateljima koji imaju djecu. naravno, to nije pošto-poto pravilo - dogodi se da se družimo i dva dana za redom, i to mi je super, ali me jako umori (ako smo u svojoj kući), jer sam opsjednuta bakterijama (gosti ne svlače cipele, a imam bebu koja puzi pa mi se to gadi), pa onda ribamo i stružemo sve do ponoć!!
    Nisi ti opsjednuta bakterijama nego su tvoji gosti prosti ko šlape koje im ti ne nudiš. Nema šanse da uđem nekome u kuću ili stan, a da se ne izujem, pogotovo ako znam da je u kući mala beba koja puzi.
    Kupiš kod kineza hrpu šlapa po 12 kn raznih brojeva i kad dođu gosti lijepo ih poredaš i kažeš:"Biraj boju!"

Kod nas je mala kuća, središnja prostorija povezana s dvije spavaće sobe, svi dobiju šlape i nitko ne puši, ak hoće zapaliti ponudimo mu da zajedno iziđemo van i pravimo mu društvo dok si podamfa jednu uz kavu (ako je zima pa ne možemo biti vani). Po ljeti smo vani na terasi, tamo puše normalno ali čikovi se gase u pepeljari, nema bacanja po dvorištu i po travi. Goste odgajaš ko i djecu, kak si napraviš tako će ti biti.

I nismo zbog toga izgubili niti jednog prijatelja, dapače, iako ponekad želimo da ih rasporedimo pojedinačno, oni kad čuju da nam netko dolazi dođu se svi gužvati u tom malom prostoru...I nerijetko doputuje i kumova gitara pa bude dernek sam tak.

Najljepše mi je bilo kad sam ja bila na porodiljnom, a kuma preko puta još nije dobila posao. Kako smo uživale...Sve bi si stigle zrihtati, skuhati, popiti kavicu ili čaj, poslužiti muževe kad dođu doma i isplanirati druženje za večer kod nekog od kumova, kartanje, izletić vikendom...

Kad smo počele raditi život se ubrzao 500 % i uopće nismo sretne zbog toga. Jedino lijepo mi je primiti listu od plaće, što se svega ostalog tiče - rado bi bila domaćica. Uopće se ne bojim da bi mi bilo dosadno. Ni sekunde. Poboljšao bi mi se socijalni život i definitvno bi se više družila nego ovako. I više bi u tome uživala. Sada krajem tjedna zaista znam biti premorena, lijepo se družiti, ali fali odmora i mira...

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Nama je prošli tjedan prošao u proslavi Dodačevog rođendana. Od ponedjeljka do nedjelje su kapali naši dragi gosti, što proslave za obitelj, razred itd. Slavonska svadba je ništa u usporedbi s nama Meni super, ja posla nemam od listopada i baš mi paše i veseli druškanje, a MM koji šljaka 10 sati/ dan i on se voli družiti, ali bi čovjek i spavao, gledao TV samo mu ja ne dam. Ako nema gostiju ja ridam kak ćemo svi umrjeti od gripe. A jadan čovjek, moram mu dati GO, pod hitno. Hoću reći nikad svi sretni...
    Ja sam čak primjetila da mi je kuća čišća i ljepša kad stalno primamo goste nekako imam deadline pa i dodatnu motivaciju i sve nekako lakše ide iako je posla više, a kad sam samo doma i po parkovima, dan beskonačan, MM dođe umoran niš ne primjećuje i ja tek onda odustanem od svega.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Mi smo tipovi koji se sa prijateljima više vole družiti vani tj. izaći na neki koncert,večeru ili u kafić pa gdje nas noge ponesu. Međutim, sad nam je problem to što nemamo kod koga ostaviti djecu pa takva druženja ne prakticiramo. Imam susjedu s kojom svaki dan pijem kavu, dođe mi najuža obitelj,također na kavu i čašicu razgovora, muževe sestre i brat su također u istom mjestu pa i oni nalete. Uglavnom,uvijek netko dolazi,ali nema tu nikakvih velikih spremanja niti opterećenja što gosti dolaze. Prijatelji koji žive u drugom gradu također dođu s vremena na vrijeme, s djetetom,naravno. Zajedno kuhamo,spremamo i raspremamo i uvijek nam bude veselo-bili kod nas ili kod njih, uvijek se podrazumijeva i noćenje. Sa širom obitelji,mojom i muževom, i ne održavamo baš neki kontakt niti se družimo,eventualno za dječje rođendane,reda radi...ali to bi već bilo off topic

MarikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj KayaR prvotno napisa
    Ja sam primetila da volim ici u goste,malo izaci iz kuce,proluftirati se...
    Vise ne volim da nama neko dodje :/
    A i deca odredjuju drustvo,nas krug prijatelja se vrti oko onih koji takodje imaju decu slicnog uzrasta,ostai su "na ledu".
    Ne zato sto mi tako hocemo,vec je to valjda u ovoj situaciji i normalno.
    Kada gosti dolaze,nastupa "licemerno" sedjivanje i zatezanje stana tek tada vidim da bi trebali cesce dolaziti,bilo bi nam urednije
    Ali,umorim se,sta cu,priznajem,nije mi do toga trenutno
    ...što me podseti na Varljivo leto '69.,kad maleni Tadija,kad ga teraju da pere zube,pita-"Što? Je l' nam dolaze gosti?"

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Suprug, malecka i ja smo druzeljubici - prijatelji su nam uvijek dobro dosli i za jesti i popiti u kuci uvijek ima ALI sada smo mi zeljni izlazaka i konacno smo se poceli suprug i ja 'socijalizirati'. Idemo na koncerte, otvorenje izlozbi, domjenke i puno se bolje osjecam sada kada redovito izlazim. Jos da stavim neke izlaske bez muza na raspored, gdje ce mi biti kraj

Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •