-
Žmirkanje
Unazad pet-šest dana odjednom samo počne žmirkati kao da ga nešto smeta u očima. Nema pravila kada je intenzivnije jer žmirka i kad ustane i kad je umoran. Ne trlja oči i ne žali se da ga išta smeta.
Ima li tko slična iskustva ?
Sutra idemo do doktora.
-
Vidi ovdje
U međuvremenu, svega tjedan dana nakon otvaranja te teme, žmirkanje se znatno prorijedilo, gotovo da je i nestalo.
-
rok žmirka već sigurno 5-6 mjeseci... nekad više nekad manje...jel to zabrinjavajuće :/ ?
inače, ne pridajem nikakvu pažnju tome, tj. ne reagiram.
-
I moja curica je u jednom periodu žmirkala, trajalo je mjesec, dva i nestalo.
Bili smo kod pedijatrice i okulista/oftamologa ali je sve u najboljem redu, pa bih i ja za to rekla - faza
.
-
Moze biti da je faza.
Djeca zmirkaju i ako dugo gledaju TV.
-
Mislim da nije ovo skretanje pažnje jer se ionako sve vrti oko njega i dosadni smo mu koliko pažnje ima, ali ovo sa gledanjem crtića tj. u komp. bi moglo biti.
Dogovor je jedan crtić svaka dva dana tj. kad nema trening, ali gleda na kompu gdje je mali ekran, mrakača ...
Sam je čak rekao da još danas gleda crtiće i onda 6 dana neće !!
Ako su okice umorne od toga da li mu sunce može još više smetat ?
I kako je uopće sa sunčanim očalama da li im dajete da ih nose ?
-
Decko je pametnica mala,poslusajte ga-terapija 6 dana bez TV i bez kompjutera.Garantujem da ce zmirkanje prestati.
-
Decko je pametnica mala,poslusajte ga-terapija 6 dana bez TV i bez kompjutera.Garantujem da ce zmirkanje prestati.
-
-
Greskom 3 puta isto...
Molim Vas da obrisete 2.Hvala.
-
I moj Jakov je ove zime imao tu fazu žmirkanja. Pitali pedijatricu i med.sestru u vrtiću i obe su rekle da je to reakcija na neku promjenu, da ignoriramo (naime Jakov je tada opet krenuo u vrtić nakon što je mjesec dana bio kući bolestan). Mi smo ignorirali i sad to uopće više ne radi.
-
danas cijeli dan bili vani i malo samo poluknuli reklame i već mi se čini da je bolje. Bili kod doc i dobili uputnicu za oftamologa.
Čula sam da su mnogi samo dobili umjetne suzice jer se zagelda u crtić ne trepće i okice se prestanu vlažiti.
-
podižem temu..
moj mail od 1god i 11mj ima ovu foru.Pogleda tu i tamo crtić tipa Fifi i sl..i sve bude ok.Ali kad gleda jedan 2.crtić koji je prilično nov,toliko se zabulji u njega da "zaboravi" trepkati....porotrepće tu i tamo,ali su mu pune oči suzica u međuvremenu...nikakvih drugih stvari nisam primjetila..ima li tko iskustvo?ukunitu sve crtiće i tv?možda je to najbolje...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma