Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Trebam pedjatra koji je "fleksibilan"

Datum pristupanja
    Apr 2004
    174

Početno Trebam pedjatra koji je "fleksibilan"

Pod time mislim da ne cijepi!
    Nije me briga ako je na drugom kraju Hrvatske.Nek bude i potkupljiv,još bolje.
    Mislim...komplikacije su veći rizik ako se dijete cijepi nego kod djeteta koje bi možda oboljelo od tih bolesti.

Datum pristupanja
    Apr 2004
    174

Početno

Da ne ispadnem fanatik....Nisam isključila sva cjepiva.Ali ipak trebam nekog tko može izvršiti selektivno cijepljenje.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja ću se "nadoštucat".

i ja mijenjam pedijatra.
    nije mi toliko bitno cijepljenje, koliko da STVARNO sluša i mene i moje dijete, i moj instinkt.
    i da se ne razbacuje antibioticima.
    i da je sklon homeopatiji.

čula sam za dr regan, ali isto tako i da je kod nje nemoguće upasti od prevelike gužve.

ima li netko kakvu preporuku?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pretpostavljam da ces izbaciti cjepiva protiv bolesti koje se smatraju 'iskorijenjenim' i njihovih uzrocnika ima 'samo u laboratorijima'. Zanima me bojis li se da ti djeca ipak ne bi dosla u kontakt s tim bolestima- zna se desiti da takve bolesti ipak uskrsnu u Africi npr. Ili jos gore, bojis li se da bi teroristi mogli doci do uzrocnika takvih bolesti i onda napasti npr. Ameriku (a mi nismo ni tako daleko ni tako izolirani da ne bi moglo nesto takvo doci i do nas).

Datum pristupanja
    Apr 2004
    174

Početno

Citiraj violet prvotno napisa
    Pretpostavljam da ces izbaciti cjepiva protiv bolesti koje se smatraju 'iskorijenjenim' i njihovih uzrocnika ima 'samo u laboratorijima'. Zanima me bojis li se da ti djeca ipak ne bi dosla u kontakt s tim bolestima- zna se desiti da takve bolesti ipak uskrsnu u Africi npr. Ili jos gore, bojis li se da bi teroristi mogli doci do uzrocnika takvih bolesti i onda napasti npr. Ameriku (a mi nismo ni tako daleko ni tako izolirani da ne bi moglo nesto takvo doci i do nas).
    Čitala sam svašta,a i u onoj knjižici koju dobiš u bolnici piše da je dosta bolesti protiv kojih se cijepi izlječivo (bez nekih komplikacija),i to AKO ih dobi.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Znaci, odgovor na:
    Zanima me bojis li se da ti djeca ipak ne bi dosla u kontakt s tim bolestima- zna se desiti da takve bolesti ipak uskrsnu u Africi npr. Ili jos gore, bojis li se da bi teroristi mogli doci do uzrocnika takvih bolesti i onda napasti npr. Ameriku (a mi nismo ni tako daleko ni tako izolirani da ne bi moglo nesto takvo doci i do nas).
    je : 'Ne'?

I ovo sto si napisala da je jos bolje da taj fleksibilni pedijatar bude potkupljiv, a za sto ga mislis potkupiti, da ti u knjizicu cijepljenja napise da su djeca cijepljena od neceg sto nisu ili? Inace ako necete nista muljati i lagati, cemu potkupljivanje?

Datum pristupanja
    Apr 2004
    174

Početno

Citiraj violet prvotno napisa
    Znaci, odgovor na:
    Zanima me bojis li se da ti djeca ipak ne bi dosla u kontakt s tim bolestima- zna se desiti da takve bolesti ipak uskrsnu u Africi npr. Ili jos gore, bojis li se da bi teroristi mogli doci do uzrocnika takvih bolesti i onda napasti npr. Ameriku (a mi nismo ni tako daleko ni tako izolirani da ne bi moglo nesto takvo doci i do nas).
    je : 'Ne'?

I ovo sto si napisala da je jos bolje da taj fleksibilni pedijatar bude potkupljiv, a za sto ga mislis potkupiti, da ti u knjizicu cijepljenja napise da su djeca cijepljena od neceg sto nisu ili? Inace ako necete nista muljati i lagati, cemu potkupljivanje?
    vidiš onog smajlića koji namiguje kraj te rečenice?mislila sam da namigivanje ima neko posebno značenje.Nisam tu temu otvorila za diskusiju nego za savjet,ako ga imaš super,ako ne..

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

violet, na ovom forumu ima stvarno dosta topika na kojima se raspravlja o cijepljenju, o argumentima za i protiv, s linkovima na znanstvena istraživanja.

pretpostavljam da je bebibranka svoju odluku donijela nakon informiranja i educiranja na tu temu, stoga ovdje nije mjesto da je na ovaj način provociraš - kao što ti je i sama u zadnjoj poruci poručila:

Nisam tu temu otvorila za diskusiju nego za savjet,ako ga imaš super,ako ne
    ako želiš nešto važno reći na temu cijepljenja, molim te javi se na adekvatne topike.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nije mi namjera bila provocirati, ali sam htjela cuti sto babibranka misli o pitanju koje sam postavila.

U svakom slucaju, ispricavam se i micem s ovog topica.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •