Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 59 od 59

Tema: BH kontrakcije i mirovanje

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Nisam baš sigurna ima li neka prigodnija tema od ove, uglavnom zanima me ovo: ako sam u prvoj trudnoći morala ležati zbog kontrakcija (zadnja 3 mjeseca, a strogo mirovala i bila na Partusu zadnji mjesec ipol, nakon zadnje tablete Partusa dobila trudove i rodila sutri dan), dali me to čeka i slijedeću trudnoću. Molim žene sa iskustvom koje su imale jednu trudnoću sličnu ovom scenariju, kakva im je bila slijedeća? Thanks

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Mislim da nema pravila...
    Ja sam u prvoj bila na partusistenu i strogom mirovanju podosta..
    Sada u drugoj trudnoci je sve ok (16tj)... Ne zelim ni pomisliti da bi se povijest ponovila, no no!!!
    Posljednje uređivanje od S2000 : 20.04.2013. at 23:20

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj S2000 prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da nema pravila...
    Ja sam u prvoj bila na partusistenu i strogom mirovanju podosta..
    Sada u drugoj trudnoci je sve ok (16tj)... Ne zelim ni pomisliti da bi se povijest ponovila, no no!!!
    Potpuno te razumijem.
    Meni je to bitno zbog moje prve bebe...
    Doduše, ovisi koji je razlog mirovanja...jest da je svaka trudnoća individualna, ali kvragu cerviks isto stari ko i ja pa neznam više
    Držim ti fige.

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Bemu, moj se opustio vec s 25 godina
    Bolje mu je da se sad drzi stegnut, 28 su najbolje godine, nek se utegne kako zna i umije

latika avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Stroganof prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam baš sigurna ima li neka prigodnija tema od ove, uglavnom zanima me ovo: ako sam u prvoj trudnoći morala ležati zbog kontrakcija (zadnja 3 mjeseca, a strogo mirovala i bila na Partusu zadnji mjesec ipol, nakon zadnje tablete Partusa dobila trudove i rodila sutri dan), dali me to čeka i slijedeću trudnoću. Molim žene sa iskustvom koje su imale jednu trudnoću sličnu ovom scenariju, kakva im je bila slijedeća? Thanks
    ovo i mene jako zanima.proslu trudnocu su me BH rasturale non stop, bila na ginipralu i apaurinu.strogo mirovala, sad sam 15 tt, jos nisu pocele , joooj nadam se da nece....ako netko ima iskustva molim da nam javi....

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj S2000 prvotno napisa Vidi poruku
    Bemu, moj se opustio vec s 25 godina
    Bolje mu je da se sad drzi stegnut, 28 su najbolje godine, nek se utegne kako zna i umije

Pih, pa tvoj je mladica

Šalu na stranu, ajmo žene koje ste mirovale prvu trudnoću javite kakva vam je druga bila?
    Ja sam to pitala svog ginekologa pa je počeo nešto nerazumljivo frfljati u stilu kao ne znači da ćeš opet morati mirovati nego tek svaka peta žena frflj... to mi je tek pobudilo sumnje.
    Posljednje uređivanje od Stroganof : 23.04.2013. at 13:17

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

moj ginekolog ilitiga ''psihijatar'' je rekao da je svaka trudnoca za sebe. ecco

Su1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Ne postoje 2. iste trudnoce.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Nemoj se brinuti...ja sam ih imala od drugog mjeseca trudnoce redovno i sve je bilo ok....ne brini se

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •