http://www.pingpong-online.com/
Ima li možda netko iskustva s ovim sajtom?
Sve skupa mi izgleda pre dobro da bi bilo istinito...
http://www.pingpong-online.com/
Ima li možda netko iskustva s ovim sajtom?
Sve skupa mi izgleda pre dobro da bi bilo istinito...
Činjenica da kolica koja mi se sviđaju mogu kupiti za 1.700kn. U Splitu koštaju 3.000kn.
aha, ja sam gledala cijenu autosjedalica pa sam vidjela da im je cijena ista kao na drugim stranicama
To sam i ja gledala jer zanjih znam cijenu i vidim da je ista kao kod nas u dućanima...anjica prvotno napisa
A da pogledaš ta kolica po drugim dućanima u hrv?
Ovih 1.700kn je s dostavom do Splita (Maclaren Techno XLR, za sve zainteresirane).
Samo... Nisam navikla kupovati tako velike stvari preko interneta, naročito ne preko stranica koje nisu amazon, e-bay ili nekakvi "ovlašteni" trgovci. Što ako nešto krene po zlu? Kome se obratiti? :/
A nemaju plaćanje paypalom?
Evo našla sam (pitam umjesto da pročitam, glupača)
Imaju plaćanje paypalom, pa ne vidim zašto ne bi bilo sigurno...![]()
S time, ako sam dobro shvatila, odbiaj se 19% njihovog poreza... ali će ti se dodati naša carina i pdv... za carinu ne znam koliko je, a pdv je 23%...
260 eura znači -19% = 210,60
cca 1.500,00 kn, sa pdv-om 1850,00 kn
e sad, čini se prilično povoljno, osim ak te carina ne opiči sa 1000 kn... onda je ista cijena...![]()
Jedino me zbunjuje slika... kao da nisu ista kolica kad gledam slike na domaćim stranicama...
Mislite da je plaćanje PayPalom dovoljna garancija?
(čita li se iz ovoga koliko sam neiskusna)
A računica je slijedeća:
260eura - njemački PDV = 218,49
pa na to 10% popusta = 207,57
pa dodamo 25eura poštarine = 232,57
grand total = 1710kn
A računam da ću izbjeći carinu i ostale namete....![]()
A što se slike tiče - ista su to kolica samo što na ovoj slici nije prikazan onaj liner i shoulder padovi...
Sumnjam da ćeš carinu izbjeć jer ti firma šalje kolica, a ne privatna osoba kao prvo... a kao drugo, prevelik je paket...
Računaj na carinu i pdv... čak bi bilo dobro da nazoveš našu carinu pa pitaš koliko će ti naplatiti... da budeš spremna...
Pa ako si dosad vjerovala paypalu, zašto ne bi i sad?![]()
Svejedno je preko koje stranice kupuješ ako plaćaš paypalom... kartica je jednako sigurna...![]()
Sad kužim slike... hvala...![]()
Ma kakvo hvala... to se ne može prominit ni u jednoj banci, nađi ti sad meni stokke xplory po toj cijeni...![]()