Ne znam još, naginjem ka ne, ali se bojim zbog bebe.
Ne! Mi nećemo dobiti gripu...A ako ju dobijemo-onda ćemo žaliti što se nismo cijepili... :D
Ovaj smile-ić koji skače je trebao biti iza ''mi nećemo dobiti gripu''![]()
Najvjerojatnije ih neću cijepiti. 99,9 %
sirius preselila dio o tempperaturi na pripadajuću temu.
Glasala sam ne mada imam kronično bolesno dijete i malu bebu. Uzdam se u to da do sada nitko od nas nije imao jako dugo gripu, tj. djeca nikako.
glasala sam ne. ne bi cjepila niti sebe niti njih.
apri, moj T je ovaj tjedan dva dana kurio 39,6, bili kod doktorice, ona kaže to je gripa, nek 5 dana miruje i skidati temp. nakon dva dana temperature nigdje, a ni mirovanja. moguće da je i samo viroza, daj lupocet(dvije žličice barem) iprati joj stanje.
temp. malo kasalj i to je to
pretpostavljamo da je gripa bila jer sam ja, nakon njih dobila iste simptome, 3 dana visoka fibra, samo sta zadnji dan nisam mogla spustit sa 40 pa san isla na zarazno di su mi ustanovili gripu sa upalom pluća, pretpostavka je da san dobila od njih jer taj tjedan koliko su oni sveukupno bili bolesni (a i ranije) nisan se micala od njih, nigdi, ni u dućan, jedino san od njih mogla dobit , samo eto, da se meni nije zakompliciralo na pluća , ne bi ni znala da je gripa, jer ne bi ni isla u doktora. dobila sam tamiflu, antibiotike i infuziju i to je to, fibra mi je odma pala, znači, koliko je razvikana toliko je bezopasna za nekoga ko nema kronične neke bolesti, iako bi na takve i obična gripa imala isti učinak, samo sta su mediji digli takvu prasinu kakvu jesu.
a sta se cjepiva tiče, sestra mi je na medicinskom fakultetu na studiju, sad slusa o svinjskoj gripi di je i sam profesor protiv cjepiva, tako da ne
čak je i moj pedijatar protiv njega, a i gripu smo uspjesno prebolili , svi
pobiga mi je prvi dio posta
uglavnom moji su oboje imali, uključujući i mene, nisu radili testove,trajalo je ravno 3 dana, visoka temperatura koju sam skidala lupocetom, al se pretpostavlja da je bilo to to, jer san od njih se zarazila ja, a meni je dijagnoza bila potvrđena
Pls samo se nemojmo upustati u raspravu na ovoj temi. Imamo ih vec dosta. Ova je iskljucivo da se izjasnite. Thanks![]()
Ne jer ju je upravo preboljela pa nema smisla.
zašt misliš da je Tamiflu veće "zlo"?
JOK !![]()
Molim ovakva pitanja na mnoge druge teme o svinjskoj gripi. Hvala.Maya_78 prvotno napisa
Ne
neću. ja sam vegetarijanac, pa ne mogu oboljeti od svinjske gripe![]()
Ne-da je cijepivo stiglo ranije razmislila bih(budući L ima astmu)
ali sada-nikako,prekasno je.
Pa kako nam bude![]()
Ne!
Ja sam zadnji put imala gripu kada sam ostala trudna s Jankom, u onom prvom tjednu...
Trudim se uopće ne razmišljati o tome.
Mi se nećemo cjepiti, ne pamtim kada sam zadnji put imala gripu,radim kao m.s. pa sam valjda na sve moguće boleštine razvila neki imunitet( bar se nadam ha,ha). loli mi je u vrtiću pa me malo strah za nju ali inaće je dobrog imuniteta pa se time tješim
Ne. Upravo smo svi prebolili. MM ima blagu astmu i alergiju - 1 dan temperatura 38 i pol , 3 dana da je osjećao malo veći umor i kašalj 7 dana, R ima 16 mjeseci - 2 dana temperatura 38.5 - 39 i kašalj a opće stanje kao da mu nije ništa - živahan, trčkarao jedino što mu je kašalj smetao 2-3 noći. Ja trudnica - 3 dana temperatura i nekoliko dana manjka energije. I kašalj. Uglavnom puno puno manje problema nego kod ' obične ' gripe
nema šanse
Moja sestra radi u jednoj bolnici u Svicarskoj
Oni misle da je cjepljenje protiv svinjske gripe ustvari testiranje nase reakcije za slucaj stvarne opasnosti
Ta teorija objasnjava zasto dizu toliku medijsku buku bez jasnog razloga
Pogledajte: http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=85939
ne
ne.
Obrisala sam postove koji su bili ot,a one koji su općenito o gripi- preselila.
Molim da se na ovu temu javljate samo ako želite ispuniti anketu.
Voljela bih da se javi netko tko je cijepio svoje dijete. Imam curicu od 3 i pol godine koja je bronhitičar i malu bebu od tri mjeseca, i još uvijek ne znam što napraviti...
Ne
Nisam cijepila djecu, ali da imaju kronični bronhitis ili astmu verojatno bi.
Mi se držimo striktne higijene. I to ne samo pranje ruku, već i dezinfekcija.
Ima li tko dobar savijet za poboljšanje higijene ruku i lica?
glasala sam za treću opciju jer se za sada nemamo namjeru cijepiti no nikad ne znaš što se sve može dogoditi pa čisto kao rezervu ostavljam i tu opciju
Dio ot postova kopirala na dezinficiranje ruku .