pišem na svom topicu Šampanjac je puknul!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gdje trudnoću pratimo od prve bete, pa se baš ne volim ponavljati, ali ukratko rečeno sve je b. o. ali moj bembo još čeka svoj trenutakPinky prvotno napisa
hvala na brizi![]()
pišem na svom topicu Šampanjac je puknul!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gdje trudnoću pratimo od prve bete, pa se baš ne volim ponavljati, ali ukratko rečeno sve je b. o. ali moj bembo još čeka svoj trenutakPinky prvotno napisa
hvala na brizi![]()
mare41 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobru reakciju!
i dora, maja8 i PAM , cestitam vam cure , i vasim muzicima na vasim bebicama ,i zelim njima i vama svaku srecu u zivotu!![]()
...i ja se švercam ... I ČESTITAMa72 prvotno napisa
![]()
cureeeeeeeee ,JA IMAM DRUGU CRTICU NA TESTU,, 11 dan od transfera, urin od 13h , neznam jel se smijem radovati ??? a beta tek u petak
Bony-nisam mogla izdržati
TARA M mislim da se možeš radovati :D :D evo i ja ću skupa s tobom
TARA ako nisi primala inekcije ßHCG-a nakon ET-a onda je to to !!!!! Evo još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da beta potvrdi test :D
Hvala cure ,JAKO SAM SRETNA, a s duge strane strah me .Nisam primila nikakvu injekciju nakon ET,u PETROVOJ to ne daju
Crta je full vidljiva :D
ima,možda su blizančeki ako je tako vidljiva,tako je i meni bilo na 12 dan od ET ful vidljiva :D :DTARA M prvotno napisa
sad vidim da sam napisala da ima veze,nema veze sigurno, dobro su cure napisale
pozdrav novim trudnicama, posebno TARI M, bravo curo znala sam ja da ti to možeš
Ajme jos jedna trudnica, kako lijepo...TARA cestitam!!
Hvala cure , u četvrtak idem vaditi betu ,pa javim ,valjda će biti ok,,čuvajte fige,pusa
TARA M, super, beta će sigurno biti ogromna! :D
TARA M prvotno napisa
Pozdrav svima.....dakle, ja sam po nagovoru kolegica sa "Potpomognute SD" prešla ovamo jer mi je danas beta (12 ET - ako je dan ET 1. DAN) - 181 !!!!!!
Tara M, mislim da se imaš čemu veseliti... I ja sam imala (al i dosta cura) pozitivan test (meni je bila jučer toliko blijeda da sam je jedva vidjela) ... Kod nas, koje smo dobile štopericu, treba proći cca 10 dana maximalno da ona "ispari".... Držim fige......
:D :D :D
Tara M čestitam :D
TARA držimo fige velike ko kuća!TARA M prvotno napisa
Bravo, bravo, bravo. :D :D :D
lanarice evo da ti i ovdje malo poskočim :D :D :D :D
TARA M i lanarice, cure čestitam vam od.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
potpisujem :D :D :D :D :D :Drozalija prvotno napisa
Potpisujem i ja!!rozalija prvotno napisa
Napokon dobre vijesti! :D :D
ma vidi ti nje neposlušneTARA M prvotno napisa
![]()
![]()
kaj sad,neceš me poslušat pa vadiš betu tek 20-tog![]()
ČESTITAM od:D :D :D
Bony ,vidiš sad ču te poslušati ,,beta ipak 19 tog,(14)dan ,jer mi tada šogi radi u bolnici ,pa mi lakše.
i za tvoju sutrašnju betU,tj.nalaze da budE OGROMNA~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tara M, lanarice, brvo cure, ČESTITAM!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D za sve trudnice![]()
![]()
![]()
Tara M, lanarice ČESTITAM :D :D :D :D i pozdravljam našu SRETNU
ovi veseli poskoci su samo za TaruM i lanaricu :D :D :D![]()
![]()
![]()
Cure trebam savjet.
Naime ja sam cekala da procurim i da izbjegnem kiretazu - i to se upravo dogada..
E sad doktor mi je rekao da dodem sutra na vadenje bete i kontrolu kod njega (vjerojatno u slucaju da ne procurim).
Nemam pojma da li ima smisla sad vaditi betu ili da samo dodem s uputnicom za dogovor i cekam da porazgovaramo sta cemo dalje jel se ovo ocito rijesilo samo od sebe. :?
javljam da kod nas opet ništa novog ß nula bodova![]()
H2O"H2O prvotno napisa
![]()
Moj organizam se dobro oporavlja i zadnji nalazi su optimistični, međutim zbog gužve na poslu i polipa, vjerojatno ću u postupak tek iduće godine. Očito moram voziti po onoj: strpljen, spašen...
Tara M i lanarice ČESTITAM :D :D
potpisujem i pridružujem se sveopćem slavlju na ovoj temi :D :D :Drozalija prvotno napisa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ zaromanica prvotno napisa
![]()
Imam jednu molbu. Prije par tjedana sam ti poslala pp, ali još nisam primila odgovor. Please, opiši mi tvoj postupak kao što sam ja tebi opisala moj kad si startala.
Može i na pp. Hvala
draga samo ti odi k njemu pa se dogovorite, neće on raditi ono što nema smisla, možda betu i nije loše napraviti, ali možeš ga rano ujutro prije vađenja zamoliti da samo kaže da li ju je potrebno vaditidraga prvotno napisa