TARA M, lanarica, jeja2, jaja2, bony stvarno cure kakav je ovo dan, pa ovo je super :D od srca vam zelim bezbrizne trudnoce i srecu sa vasim bebicama , cestitke i za tate![]()
TARA M, lanarica, jeja2, jaja2, bony stvarno cure kakav je ovo dan, pa ovo je super :D od srca vam zelim bezbrizne trudnoce i srecu sa vasim bebicama , cestitke i za tate![]()
Čestitam novim trudnicama :D :D :D
Točkalica, ja sam klomifen pila 5 dana po dvije, a zatim još tri dana po jednu (osam dana dakle).
Čestitam novim trudnicama i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ih do kraja 11 mjeseca bude barem još toliko :D
nečija mama i vikki, hvala............ma pit cu ih 6 dana onda, ionako mi je dala samo jednu dnevno za početak, a i bolje mi jer mi pada završetak pijenja na subotu onda pa u pon. UZV!!
Ajme koliko novih trudnica! :D :D Cestitke od srca!
tisa~~~~~~~~~~ za sljedeci put
Evo i jos ~~~~~~~~~~~ za lijepi porod mame sretne35 i susret s njezinim Vedranom Lupkom![]()
svima od Mihaela i mene!
skoro nam je promaklo ovo današnje veselje! :D :D za sve nove trudnice i one koje će to postati![]()
kako je lijepo vidjet koliko novih trudnica.....
cure moje pono vam srece zelimo....
a nama ostalima koje cekamo doci ce i nas red pusa z asve![]()
dobro jutro i odmah nudim kavu, čaj, nesicu pa navalite![]()
:D :D :D čestitke novim trudnicama i ja bi voljela u vaše veselo društvo
ali morat ću se još malo strpiti
tayajoj kako su slatke
stižu svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve današnje akcije
joši veliki pozdrav
Ajme draga moja koji prekrasan avatar oduševljena sam. Puno pusica za tebe i tvoje male mrvice.taya prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ameli, hvala na kavi (sutra ću upaliti komp u 6)
taya-pre pre mljac, šaljem im
![]()
cure drage, nek i danas bude tako veselo kao jučer
sretna35lupkiću
čestitke novim trudnicama :D
taya, woooow, koji avatar, bebice su preslatke, kako li samo izlaziš na kraj s njima?![]()
Ameli hvala za kavicu
mare41 možeš ti još jednu svariti za ans koje smo malčice dulje odspavale da imamo frišku
taya ne znam da li su mi ljepši na onoj fotki odmah u rodilištu ili sada u slatkom snu![]()
(al' je Luči ove godine naredao zgodnih dječaka ili je to Lana uzela u sovje ruke?)
Pato dobro nam došla i čim prije dobila svog anđelka
svima&
![]()