Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: ovlazivaci

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno ovlazivaci

dajte savjete i iskustva...
    parni-ultrazvucni ovlazivaci...koja je razlika...jel koriste kaj

ishlapljivaci...?

kaj je bolje? koliko kaj trosi struje..?

grom avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

I mene zanima. Ima li tko kakvo ikustvo. Preporuku?
    Unaprijed zahvaljujem.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

sigurna sam da ce vam se odgovor naci na ovom topicu

silverinne avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

možda pomognem, mi smo svi doma sinusaši i čim se upali grijanje u zgradi (koje nažalost ne možemo regulirati nego je ili upaljeno pa grije ko ludo ili je ugašeno pa nam je hladno) svi smo začepljeni i suhi ko haringe. kad je to počelo i sa andrijom kupili smo parni ovlaživač i meni je to bilo koma zato što ispušta vrući zrak i napravi u sobi đunglu i nikako mi se to ne čini zdravo i onda nas je i pedijatrica uputila da su najbolji oni koji imaju hladno isparavanje, pa smo kupili (nakon puno istraživanja) u tehnomaxu u kingkrossu air-o swissov, mislim ultrazvučni, jako je tih, jako efektan i već nas drugu godinu spašava. i sad ga imaju 3 naših susjeda kojima smo dali da probaju. mislim da je cijena 700 ili 800kn, al nije mi žao ni kune

bebolino_ avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

http://mikroklima.com.hr/aos.htm

mi smo tu kupili air-o-swiss i zadovoljni smo (oni su uvoznici)

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj silverinne prvotno napisa
    možda pomognem, mi smo svi doma sinusaši i čim se upali grijanje u zgradi (koje nažalost ne možemo regulirati nego je ili upaljeno pa grije ko ludo ili je ugašeno pa nam je hladno) svi smo začepljeni i suhi ko haringe. kad je to počelo i sa andrijom kupili smo parni ovlaživač i meni je to bilo koma zato što ispušta vrući zrak i napravi u sobi đunglu i nikako mi se to ne čini zdravo i onda nas je i pedijatrica uputila da su najbolji oni koji imaju hladno isparavanje, pa smo kupili (nakon puno istraživanja) u tehnomaxu u kingkrossu air-o swissov, mislim ultrazvučni, jako je tih, jako efektan i već nas drugu godinu spašava. i sad ga imaju 3 naših susjeda kojima smo dali da probaju. mislim da je cijena 700 ili 800kn, al nije mi žao ni kune
    jel taj vruće parni stvarno nezdrav ili se samo tebi čini nezdrav? ja imam taj što ispušta vruću par i smeta mi zvuk, ali ne bih samo zbog toga izdvajala toliko novaca za drugi, no ako nije zdravo onda je to druga stvar :/

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mi imamo ovaj i oduševljena sam.
    Ujedno je i perač zraka i naravno prostoriju vlaži hladnim zrakom. Uistinu ga preporučam.

silverinne avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

nama je pedijatrica stvarno rekla da to ne preporučuje a i meni osobno je bio koma zrak od njega

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Ora prvotno napisa
    Mi imamo ovaj i oduševljena sam.
    Ujedno je i perač zraka i naravno prostoriju vlaži hladnim zrakom. Uistinu ga preporučam.
    I mi imamo taj i odličan je. Baš sam ga neki dan oprala i pripremila za zimsku uporabu. Preporučam!

bebolino_ avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Nama je taj koji je ujedno i perač bio puno preskup, pa smo uzeli ovlaživač - ishlapljivač (malo skuplji od parnog a super) Preporučam.
    ( http://mikroklima.com.hr/ishlapljivaci_pr_aos2051.htm )

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Jel mi moze netko reci koja je razlika, bitna, izmedju ova dva ishlapljivaca:
    http://mikroklima.com.hr/ishlapljivaci_pr_aosE2241.htm
    http://mikroklima.com.hr/ishlapljivaci_pr_aos2051.htm

Ja sam nekako vec zagrizla za 1., cijena mu je jako povoljna ali se bojim da ima neka kvaka. Mi vec imamo onaj kombinirani perac-ionizator-ovlazivac, ovaj bi nam bio pomocni (za spavacu sobu, recimo)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •