sve je u naslovu, nove bež svijetle pločice i crvene fuge, već ih 2 tjedna perem iz dana u dan, nekm sredstvom za pločice i one su i dalje onako zamrljane, dakle nisu to flekovi boje, nego su mrljasto crvenkaste, sta da radim, s čim da to operem?
sve je u naslovu, nove bež svijetle pločice i crvene fuge, već ih 2 tjedna perem iz dana u dan, nekm sredstvom za pločice i one su i dalje onako zamrljane, dakle nisu to flekovi boje, nego su mrljasto crvenkaste, sta da radim, s čim da to operem?
Uh, ja sam svoje oprala s običnom vodom i grubom stranom spužvice ali ovo je nešto tvrdokorno :/ Ništa ne piše na kutiji od fugir mase?
ja sam svoje strugala sa plastičnim nožićem, ali se radilo o bijelim fugama
je li moguće da su pločice toliko porozne i da su upile pigment?sasa prvotno napisa
ako je tako, ili probaj varikinom ili nema pomoći
(ali, prvo uzmi neki ostatak pločice i probaj: ako je gornji sloj takav da upija boju, možda će je i varikina oštetiti)
pa ti stavljaj fuge u boji!
apricot prvotno napisa
Jel smije probati s octom? Ja svoje fuge savršeno očistim s octom i četkicom za zube, i onim Arf gord-om ili kak se već zove. Nisam primjetila da šteti pločicama.
A mene zanima kada su stavljali fuge da li su brisali pločice odmah? - ne znam ti pomoći.
A možda pasta od sode? Pa da probaš ovo što ti je Apricot rekla - uzmeš ostatak pločice neke pa probaš je ribati.
Ja to radim Sanitarom. Sa bijelim fugama doduše ali očisti se savršeno
joj, ja se bojim da je ovo što ti apricot piše najtočnije. Ak su neke skupe probaj reklamirati jer malo mi je bedasto da su pločice tak porozne.
Btw, ja sam sa svojih pločica lako skinula fugir masu ali zato sam s kamencem skinula i zaštitni sloj pločice i sad zgledaju katastrofa ( a bile su sve samo ne povoljne :/ ).
Krpicom namocenom u alkoholni ocat , ali odmah prebrisi vlaznom krpom jer ocat nagriza.