imaš pravo, vjerojatno je to, nisam se toga sjetila...
negdje sam vidjela recept na hrvatskom ali nisam zapamtila omjere i mjere su bile u čašama
hvala![]()
imaš pravo, vjerojatno je to, nisam se toga sjetila...
negdje sam vidjela recept na hrvatskom ali nisam zapamtila omjere i mjere su bile u čašama
hvala![]()
evo i naših ukrasa.
uživale smo ih raditi. nisu ispali savršeno ali nas su baš razveselili. evo je prva tura koju smo odnjele u vrtić svoj djeci iz njene grupe kao mali dar za božić![]()
radile smo još i vijenčić od kokica, ukrasne trakice od tjestenine, kugle koje smo farbale bojama za prste... Baš smo guštale![]()
http://public.fotki.com/puntica/ukrasi/dsc02169.html
![]()
Podsjetilo me na moje dečke prije 4-5 i više godina... I mi (još uvijek) imamo ukrase od slanog tijesta, glinamola i drugih materijala. Spremila sam ih u kutiju za uspomenu. OVe godine dobili su dečki od bake i dede tri garniture staklenih kuglica (prve u našoj kući) pa će ukrasi od tijesta odspavati koju godinu u kutiji...![]()
puntice jako lijepo![]()
s čime ste bojali ukrase?
puntica, baš su lijepi ukrasi. I moji su skoro isti, ja sam radila od gline i odlični su. Klinci su bojali, na svakog sam upisala i ime, pa kako su nam bili gosti za rođendan, tako sam ih na odlasku i dijelila. Svi su bili oduševljeni.