-
antiperspirant spray na bijeloj odjeci
Pretpostavljam da nisam jedina kojoj neki komadi bijele odjece zadrze zutu boju (iako diskretnu, ali meni vidljivu) u podrucju pazuha i nakon pranja.
Naime, bijele majce perem na 30, nikakvim invazivnim praskom, uvijek nakon jednog nosenja, no na nekim se majcama zadrzi neka zuta mrljica u podrucju pazuha.
Znam da bi povecanje temperature bilo rjesenje, no to ne mogu, praskove sam vec mijenjala, ukljucujuci i vanish, sredstva protiv mrlja prije pranja, no nije uspjelo.
Imate li neki tajni sastojak, carobne rijeci...
-
-
Ja sve tamno perem na 60, a bijelo (i svijetlo) na 90 i sve nestaje...
-
-
Jednu bijelu majicu sam dva puta oprala na 60, majica je izdržala ali fleke se još uvijek vide
. Nešto manje, doduše. A na 90 se ne usudim riskirati.
A na crnim majicama - nema tu pomoći, ili ode u najobičnijem pranju ili nema šanse ičim skinuti.
-
-
Čitala sam i ja ovdje o tom kristalu i jučer ga gledala na polici, ali se jednostavno ne usudim napustiti stari, dobar i isproban dezić... imam fobiju od usmrđivanja pred kraj radnog vremena... a klijenti bježe od mene glavom bez obzira
-
bila je već ovakva tema, ili ovdje ili na 4kutka.
uguglaj antiperspirant stains i izbacit će ti dosta trikova.
-
Temperaturu ne mogu bas povecavati, ko sto sam napisala gore - majce su od kvalitetnijih materijala i ne mogu ih prati na 60, bez obzira sto su bijele.
Vrsta antiperspiranata nema s tim veze.
Ne znojim se gotovo uopce.
Kristal ne koristim.
Mislila sam da imate neko ucinkovito sredstvo, al to valjda ne postoji. :/
Rekla mi frendica da stavim prasak i iscetkam nekom slabijom cetkom.
Nema veze - na kraju cu ih nositi na pranje u kemijsku cistionu
-
mony, meni su žute fleke ostale od roll on antiperspiranta čak i nakon pranja na 90 sa dashom. ja sam pomislila da je možda u pitanju kemijska reakcija dezića i deterđenta, vjerojatno brijem. ugl, sad koristim drugi dezić, majicama nije bilo spasa...
-
Evo, moje su u kemijskoj cistioni. Javim ucinak.
Khaa, roll on dezice ne koristim
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma