Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: zagrebacki vrtici - za teve

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno zagrebacki vrtici - za teve

zove novinarka zbog aktualne teme - azbesta u djecjim vrticima u zg (pojma nisam imala), pa bi trebala nekog od roditelja da da izjavu sto ih muci u vrticima i jaslicama, ne nuzno vezano uz azbest

snimanje bi bilo sutra u 11h

saljem vam kontakt novinarke za vise pitanja
    pliz javite mi se ovdje ili na pp

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

neki dan su na anteni (lol) spominjali azbest u vrtiću u Dubcu (područni objekt vrtića Sunce iz poljanica). Izgleda da su neki roditelji organizirali prosvjed (koji nitko nije medijski popratio) da se makne azbest iz vrtića, a cijela priča se vrtila oko toga da ako mogu potrošiti silnu lovu da uklone azbest iz Lisinskog (di ljudi provedu par sati pa odu) onda mogu potrošiti i nešto love da maknu azbest iz vrtića di nam djeca borave 8-10 sati dnevno...

eto, to sam čula...
    Možda nekog inspirira

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa
    neki dan su na anteni (lol) spominjali azbest u vrtiću u Dubcu (područni objekt vrtića Sunce iz poljanica). Izgleda da su neki roditelji organizirali prosvjed (koji nitko nije medijski popratio) da se makne azbest iz vrtića, a cijela priča se vrtila oko toga da ako mogu potrošiti silnu lovu da uklone azbest iz Lisinskog (di ljudi provedu par sati pa odu) onda mogu potrošiti i nešto love da maknu azbest iz vrtića di nam djeca borave 8-10 sati dnevno...

eto, to sam čula...
    Možda nekog inspirira
    Eh, nadam se da neće naići na gluhe uši.... Naime, mi smo probali nešto prije godinu-dvije sličnom logikom (kad se može graditi Arena za silnu lovu, valjda se mogu barem popraviti krovovi u školskim sportskim dvoranama i prozori na učionicama, ali šipak - ništa se nije dogodilo, za TO nema para ).

Sve to direktno ovisi o ravnateljima... Nemam ništ za prijaviti o našem vrtiću (sad već bivšem) osim dobrih stvari - oni su pred 2 godine potpuno obnovili krovište i tako stalno rade, nije bilo pritužbi. Škola je druga (i šira) priča.

Kako god bilo, sretno! Treba to dat na velika zvona.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Jedan krasan primjerak starog krova od azbestnih ploča se nalazi na dječjem vrtiću "Remetinec" u Remetinečkom gaju!!!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

marijanada, oces li na teve?
    proso dan, a meni se nitko nije javio

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ja sam nažalost još desetak dana na putu, pa ne mogu, a stanujem u blizini tog vrtića i već sam se pitala kako to da taj krov još nije maknut nakon svih azbestnih afera do sada. Držim fige da da se netko odazove na tvoj poziv.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

to su salonitke? tj kako znas da su azbestne?

mislila sam, ako se nitko ne javi, rec novinarki da podje pred vrtic pa priceja nekog roditelja
    ali da ne ispadne na kraju da sirim paniku a ploce neke oke

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    to su salonitke? tj kako znas da su azbestne?

mislila sam, ako se nitko ne javi, rec novinarki da podje pred vrtic pa priceja nekog roditelja
    ali da ne ispadne na kraju da sirim paniku a ploce neke oke
    možeš je sigurno poslat u vrtić u dubec 8)
    a tamo ima i roditelja koji bi sigurno nešto rekli za teve, s obzirom da su govorili za radio i prosvjedovali...

valjda

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

koliko sam skuzila, tekst bi se nastavio na tu vijest o vrticu sunce, trebaju im novi slicni vrtici ili drugi problemi

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

koliko sam skuzila, tekst bi se nastavio na tu vijest o vrticu sunce, trebaju im novi slicni vrtici ili drugi problemi
    sori, nisam skužila

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

samo vrtići su tema, škole ne?

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Sorry cure, moram komentirati

Ja baš i ne volim taj novinarski senzacionalizam i pravljenje panike među svijetom! Čak štoviše-ljuti me to ponekad! Svi znamo da je azbest otrovan ukoliko je oštećen i udahnu se njegove čestice. A salonitne ploče, koje sadrže azbest i koje su u mnogim starim zgradama korištene za izolaciju, nisu nigdje na otvorenom i teško da ikako štete ljudima.
    Što bi se sad trebalo? Ići rušiti sve zgrade koje su starije od par godina, da bi se utvrdilo koje imaju azbest? Mislim da bi to bila puno otrovnija opcija za ljude.
    Uostalom, što je sljedeća tema-parketi u vrtićima? (sigurno više štete od neoštećenog azbesta u staroj zgradi)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

rekla sam da moze i bilo koja tema koja muci roditelje, a tice se vrtica

pa ima takvih, vidim da su nam pedeefovi aktivni sve dok se ne pita hoce li netko u medije

sanjas33 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno re

vrtić remetinec nema azbest na krovu!!!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a ja cijelu teve ekipu tamo poslala

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

a ja cijelu teve ekipu tamo poslala
    evo vrištim od smijeha! Sorry, ne mogu si pomoći!!!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Unatoč Vrištanju i Smijehu iznad, te navodu sanje33 i dalje tvrdim da je krov vrtića "Remetinec" u Remetinečkom gaju od azbesta (valovite salonitne ploče ugrađene prije 20-ak godina).
    Naravno, da je takvu informaciju potrebno provjeriti, ali nisam ja tu da novinare učim njihovom poslu. Svatko radi na svoj način, a kad je u pitanju cajtnot, ništa čudno da kamere polete prije nego......, a za to većinom nisu krivi novinari.

A sad nastavimo dalje u istom tonu: ..... vriiiiiišššššt

sanjas33 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno re

Da lijepo bi bilo provjeriti bilo kakvih navoda

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •