Postoji li neko vrednovanje vrtića, kao npr. kod hotela, koliko zvjezdica?
Postoji li neko vrednovanje vrtića, kao npr. kod hotela, koliko zvjezdica?
kate prvotno napisa
postoji više rekla-kazala
e, da, puno privatnih vrtića hvali se kako su baš oni najbolji jer imaju ovo i ovo i ovo...ovisi što trebaš
Ne znam, ali bilo bi super da postoji! Onda bi se možda vrtići više trudili da budu u što boljem rangu. Stvarno super ideja! :D
trebam odgovor da li postoji vrtić "s 5 zvjezdica"?
Koliko ja znam-ne postoji! Nikad čula! Može biti samo da se neki vrtić reklamira na tu foru :/
A ni Google nema pojma o takvim vrtićima, pa vjerojatno ni ne postoji to rangiranje :/
E onda mi pomozite shvatiti odgovor ravnateljice, please trezveno i pošteno :? Jel tražim previše?
Pokušala sam dogovoriti s vrtićem da tetama u sobu više puta dnevno osiguraju toplu vodu u vrčevima, a mi roditelji ćemo donijeti plastične čaše + čaj u granulama, pa da se zbog "svinjske gripe" malo pojača unos tople tekućine...
Dobijem odgovor "Da naravno, pa ipak smo mi vrtić s 5 zvjezdica".
I meni zvuči kao čista ironija, a s obzirom na to da dolazi od jedne ravnateljice, mogu slobodno reći da je i čisti bezobrazluk jer tako nešta ne bi trebalo biti na njenom nivou.![]()
Jao, nemojte odmah tako oštro, žena se možda htjela malo našaliti.
Pa ne znam. Anjica ju je čula kako je to rekla. Mi ovako preko foruma možemo samo nagađati i pisana riječ nam može zvučati kako si zamislimo. Ako Anjica misli da je rekla to ironično, onda je valjda rekla u tom tonu. Meni se ironija i šala dosta razlikuju. Ironija mi više zvuči posprdno nego kad se netko šali. To Anjica najbolje zna.![]()
ja nigdje ne vidim anjicu, samo Kate 8)
Pih, pobrkale su mi se![]()
Bitno da si me shvatila o kome pričam![]()
![]()
Frida prvotno napisa
![]()
![]()
juhuhuuuu, mora da se šališ Frida! Baš mi izgleda "tonalitet" za šalu!
u našem vrtiću (koji nije s 5 zvijezdica) nema šanse da im daju čaj u granulama.
Čak su na roditeljskom naglasili da ne dolazi u obzir i da djeca piju vodu. Eventualno čaj, ali prav, ne u granulama (jer to s čajem nema veze)