možda je moja logika bila loša ali ja sam ovako razmišljala, htjela sam zapravo gospođu koja je u mirovini (ova je relativno mlada umirovljenica) koja voli djecu, ima vremena i volje pa bi malo podebljalo svoj buđet na taj način i ako bi npr.imala mirovinu cca 2500 kn i ja joj još toliko dam, to je znači cca moja plaća. nisam nikada mislila uzeti nekoga i dati mu sitniš neki a očekivat da se o mom djetetu brine kao da je njegovo pa biti licemjerna jer smatram da moja plaća i nije neka ako čovjek želi pristojan život za sebe i svoje dijete a pritome za tu tetu čuvalicu smatrati da je 2500 i previše. ali ako ona ima neka primanja već pa još ovo od nas, mislim da je to za hrv.prilike ok. u to što se ona uvalila i zašto plaća odvjetnika niti ne bi ulazila ali njoj ne znam uopče koliko bi onda i bilo dovoljno ako ide sa tim stavom. ja sam se raspitala kod prijateljica a i čitala na ovom forumu i za zg se cijene kreću od 2000,2500 do 3000. ove za 3000 kn stvarno rade i puno više od čuvanja djece(barem većina)