Ajme majko opet ja![]()
To:Ko si ti? Ili kako sam vec oslovila mislim MamuPlesacicu je bilo davno i tada sam poslije toga molila da ne budem vise moderator iliti osoblje foruma. Vidim nisam ja za to. Ne razmislim bas prije nego nesto napisem. Onda kad je ona rodila isla sam joj cestitati i mozda je u neku ruku bila moja isprika njoj. Mommy znas da te volim![]()
Cuj ti si ga stvarno zabrijala :/
Kao sto rece Aci(ti bi crkla kad mene ne bi spomenula) ne moze ti bas sve i svi pasati na forumu. Znas sta ja bi se mogla posvadjat s Aci ali da Anci sutra neka frka bude ja bi joj odmah isla nesto napisati, nisam zlopamtilo i uvijek me zaboli tudja muka u samo zato sto sam se mozda popljuvala s nekim nekada ne znaci da ga mrzim.
Enter.Enter :D
Niko tebe ovdje ne mrzi. Niko nije isao za tim da samo tebe shebe. Nema klanova.
Pocela si s jednom temom koja je meni bila uzas i izrazila sam to na onom postu ali si onda pocela sa svima se raspravljati.
Mi koji stadosmo na tvoju stranu sad pojedosmo govno a najvece izgleda ja jer sam te ja fakat ozbiljno shvatila do jednog trenutka barem.
Ja sad fakat vise ne znam sta si ti htjela od nas pa zato samo mogu reci potpisujem Davora.