Citiraj Barbi prvotno napisa
Ja ovaj forum doživljavam kao svojevrsnu instituciju koja djeluje po pravilima koja su odredili osnivači te institucije.

Ukoliko se netko tih pravila ne pridržava razumljivo mi je da ga se na to upozori, pa čak i izbaci.

Tako to inače funkcionira u civiliziranom svijetu.
Potpisujem Barbi. A i ostale cure.
Inače se ne volim ubacivati u topice na kojima se prepucava, vrijeđa i ne znam ti ja kaj. Ako se i javim na nekaj takvo, trudim se da moji komentari ne zvuče svađalački. Ali onaj ja-ma-in topic mi je zapeo za oko nakon što se zahuktalo i samo sam ga iz dana u dan čitala. Žalosno bi bilo da se na jednom forumu, koji zna se ćemu služi i zašto postoji, sad počne svađati i prepucavati i nedajbože, vrijeđati. Meni da se ne sviđa i da mi nešto ne paše otišla bih i baš me briga...
A kaj se tiče načina na koji je Ivarica zaključala topic...Ja ne mogu vjerovati da si ga shvatila tako kako jesi. Ja sam se baš nasmijala. Ne zločesto naravno. Ali dobro...Ti si očito...takva
Evo, napisla sam i više nego što sam mislila. A morala sam se i ja malo ubaciti .
I da pročitala sam tvoje postove i kako cure kažu stvarno su svađalački, vičiliački i slično
Ivarice