-
Jel radimo krivo?
Naša curka je isključivo dojena do 6 mj., a od 6 mj. smo počeli s dohranom (i dalje ciki hvala bogu). Voli sve papati. Prije 3 tj. smo joj dali u kašicu malo, malo kuhane piletine i dobila je fleke po guzi, pa smo odustali od mesa. Jel krivo radimo? Malo me frka jer ne papa meso... :?
-
Zašto je frka ako ne jede meso? Moja cura tek odnedavno jede meso, prije ga nije htjela okusiti. I sad ga jede kuhanog u juhi, ili eventualno ako joj malo podvalimo s kruhom pa ne skuži kaj jede.
Tvoja mala ima 9 mj. i ako ju još puno dojiš ne moraš se uznemiravati ako ne jede meso.
-
Administratorica
čudno da je od piletine dobila osip, jesi sigurna da nije od nečeg drugog?
jesi probala još koji put?
moja isto ne jede meso.
osim što voli glodati batak (ne pojede niš, samo licka) i i glodati sušena rebra (kuhana u nekom ćušpajzu).
da se sad moram vratit na početak dohrane možda bih više inzistirala na mesu (jer je moja M. dosta anemična i nikako da joj unormalim željezo, iako jede sve osim mesa)
-
Moja P. do godine dana meso uopće nije jela, s 6 mj. željezo joj je bilo preko gornje granice, s 14 mj. malo ispod gornje granice. Slabo je jela i ostalu hranu, tek je onda počela malo više jesti kad sam krenula na posao.
Da se ja vratim na početak dohrane, ne bih se uopće uznemiravala kao tad kaj dijete ništ ne jede.
-
O mesu:
Koliko često jedu meso?
Meso
koliko mesa?
mora li jesti meso?
Osobno ne vidim problem u tome da dijete ne jede meso, moja Lola ga ne jede ni dandanas (nismo vegetarijanci), sama je odabrala, a ja vjerujem da postoji neki razlog.
-
-
uh,moj ti duugo nije htio meso jesti i mene isto bilo malo frka,jer općenito tada nije baš htio proteinske namirnice jesti,ali nakon vađenja krvi sam se opustila jer je sve bilo ok.poslije smo skužili da mu je smetala tekstura mesa.dakle,prvo je volio samo jako,jako "mokro" onako mikro komad mesa sa puno juhe,a kasnije pak je više volio onako reš zapečeno.iako i dan danas najbolje prolazi mljevena puretina.valjda mu je najlakše za prožvakati.
-
nadovezujem se na fridu,moj nećak nije stavio ni komad mesa u sebe od kad se rodio,ima danas 9 godina i potpuno je zdrav.možda i najzdraviji od svih u kućanstvu.isto nisu vege,jednostavno mu nije pasalo nikada.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma