Pokazuje rezultate 1 do 41 od 41

Tema: depilacija

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno depilacija

do unatrag par tjedana isla sam na depilaciju kod kozmeticarke - toplim voskom. cijele noge i prepone. no u medjuvremenu mi je trbuh dosta narastao i skuzila sam da je nelagodno i meni i kozmeticarki to stanje. doduse, zadnji puta sam bila kod zene koja je rodila dva puta pa nije bilo frka, zena je znala sto radi. no nekak mi cijela ta situacija nije ugodna. a opet ne bi bas voljela obrasti ko suma striborova za zilete, kreme i ostale stvari bas i nisam. kako ste vi to rjesavale?

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja sam prevelika hladovina pa se ne zamaram time. Kad mogu-obrijem, kad ne mogu- baš me briga

Mislim da te nema biti šta sram kozmetičarke jer joj je to posao i svega se nagledala (kao uostalom i ginekolozi).

A negdje sam čitala da se depilacija vrućim voskom u trudnoći ne preporučuje, nego samo depilacija hladnim voskom ili brijanje :/

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

meni je noge izdepilirao MM s aparatićem

Erin avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja što vidim ( a toga je sve manje zbog ogromnog stomaka ) aparatićem, a ono što ne vidim obrijem..

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

budući je i meni bad ići do kozmetičarke mislim da ću se osloniti na kombinaciju aparatića i brijanja

niky88 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

prvom trudnoćom sam sve sama obavljala...sve do samog kraja...pa čak i bikini zonu....
    jedino kaj nisam mogla zadnjih 2tj obući si tenisice pa mi je to radio mm......ali što se tiče depilacije sve sam obavila za 5...
    i nadam se da će biti tako i ovom trudnoćom.....

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno Re: depilacija

Citiraj anamix prvotno napisa
    do unatrag par tjedana isla sam na depilaciju kod kozmeticarke - toplim voskom. cijele noge i prepone. no u medjuvremenu mi je trbuh dosta narastao i skuzila sam da je nelagodno i meni i kozmeticarki to stanje. doduse, zadnji puta sam bila kod zene koja je rodila dva puta pa nije bilo frka, zena je znala sto radi. no nekak mi cijela ta situacija nije ugodna. a opet ne bi bas voljela obrasti ko suma striborova za zilete, kreme i ostale stvari bas i nisam. kako ste vi to rjesavale?
    pa traži termin baš kod te koja je rodila i koja te prije depilirala.
    malo mi je čudno da je kozmetičarki neugodno zbog trudničkog trbuha, zapravo, uopće ne razumijem što tu ima biti neugodno?
    pogotovo s obzirom na to što kozmetičarke sve depiliraju i u kojim pozama žene pri tom moraju biti.

ja sam jednom svoju kozmetičarku pitala kako se trudnicama depilira stražnja strana nogu, pa mi je objasnila kako se popnu na sve četiri na stol i puste kerefeke, baš smo se dobro ismijale

vjestica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

koje su sve metode depilacije dovoljene u trudnoći?
    vrući vosak i krema pretpostavljam ne dolaze u obzir, a šta je sa električnim depilatorom?
    btw ja bih se radije MM prepustila da me depilira, nego kozmetičarki, ne zbog T, nego što inače ne bih dala kozmetičarki da me depilira

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ajme depilacija mrzim ovu temu, obrasla sam ko šuma striborova, katastrofa, nisam se depilirala više od 2 mjeseca, svaki put se na pregledu ispričavam svojoj gin da mi je užasno neugodno bla bla bla, boli nju đon ali ja se crvenim. Ma ne mogu vam opisat koliko je sve to obraslo, a inače se depiliram non stop, nema trun dlačice na meni, osim dole malo, zbog muža

Ali kad odvagnem što mi je važnije, sačuvat ovaj trun snage koju imam ili se izdepilirat, ma dlake mogu čekat, budem bila glatka i slatka kad rodim

arilu avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja imam teoriju, (vjerovatno je blesava ali eto ) da što boli mene boli i bebicu tako da dok sam trudna niš ne čupam, samo žilet i to samo kad je MM doma
    Inače, koristim aparatić, a za "osjetljive zone" topli vosak kod kozmetičarke.

Music78 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ja idem kod kozmetičarke samo na depilaciju nogu (samo do koljena) i stvarno je komična situacija kad se depilira stražnja strana. Ja na sve 4 na stolu,a ona jadna nastoji biti što brža. Kaže žena da joj dolazi puno trudnica,pa već zna proceduru. 'Osjetljive zone' nisam nikad ni prije depilirala kod kozmetičarke nego u kućnoj radinosti (malo epilator,malo brijač) pa ne mislim ni sad,iako mi,moram priznati,to postaje skoro nemoguća misija pa mi za taj podvig trebaju čelični živci.Ne odustajem jer me od toga ipak više nervira šuma Striborova.Mogla bih snimiti skeč koje kerefeke s ogledalom i brijačem moram izvoditi dok to obavim,a rezultat je Tješim se,bolje išta nego ništa

ideja avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj Mihovil prvotno napisa
    meni je noge izdepilirao MM s aparatićem
    I meni

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

vidim ima zanimljivih prijedloga nije meni nelagodno zbog neugode, nego više neki strah...a navikla sam se ići kod kozmetičarke i tako sam lijepo istrijebila te dlake da ih ne bi sad ohrabrivala žiletom . sad mi je frendica preporučila neku koja je em mama em ima iskustva s depilacijom trudnica pa mislim da ce mi s njom biti ugodnije. uglavnom javim kak je bilo pa ako nekom bude trebalo...

mayah avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja redovno kod kozmetičarke skidam sve do kraja

Odmah sam joj najavila da sam trudna i da ćemo se viđati jednom mjesečno, do samog kraja, i pitala je ima li problema s tim. Rekla je da to nije ništa neobično, da imaju puno žena koje dolaze na depilaciju baš zbog toga da ih ne briju u bolnici.

BubaSanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Joj, ja se kanim ići, al me strah da mi se beba ne prepadne kad zaboli

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

cure koje aparatićem čupate prepone :shock: :shock: ja to ne mogu,previše me boli.vosak je druga stvar,makar tako mi se ne da jer mi se čini uzaludno,dlake mi rastu ko blesave i prije bi počupana bila mirna 3tj,sad 10 dana jedva....ali noge riješavam aparatićem,a bikini zonu kako kad,kako mi se da.
    meni je isto preružno kad obrastem,sva sam si nekak :/ a kad se "uredim" sva sam si lijepa makar nitko ne vidi

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ja inace za noge koristim aparatic, a citala sam da nije dobro u trudnoci trpit bol pa sam ih brijala do sad, al lagano me to zivcira jer narastu drugi dan, imam crvene pikice neke i bas su mi ruzne noge - ko purica si izgledam, tak da mi se cini da bi mogla za koji dan kad malo narstu pregurat jedan aparatic, a dolje ko i uvijek sa ziletom - makar sad je malo teze.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja idem istoj kozmetičarki kao i zadnjih deset godina - baš ne kužim zašto bi me sad odjednom počelo biti sram.
    Iako sam se znala depilirati i sama - znam napamet gdje mi dlake rastu, mogu i bez da gledam

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

meni su prestale rasti dlake na nogama i na rukama vjerovale ili ne i to negdje od 3-4 mjeseca, po tome sam odmah znala da mora biti curica

e još kad bi tako ostalo nakon poroda, bilo bi to sjajno

a trokutić, tamo ništa, raste i dalje. tamo bi nastala amazona da redovno to ne sredim sa aparatićem. a sad kad je trbuh malo veći to mi radi mm.

meni je isto britivica tu katastrofa (o depilaciji voskom ne smijem niti pomisliti, a kreme ne podnosim, smrde mi do beskraja), ali ovaj muški aparatić mi je zakon i za to i za bikini sa strane.

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

aparatić inače dezinficiram alkoholom prije upotrebe i nakon. nije obavezno, mislim nema velike razlike između brijanja bradei i oralnog sexa, ali eto navika.

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

oh sad sad tek kad sam pročitala sam skužila šta sam napisala

ima razlike, mislim velike , ali ne što se tiče prijenosa bakterija sa usta ili brade u vaginu i obrnuto, to sam mislila

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

[quote="moia"]meni su prestale rasti dlake na nogama i na rukama vjerovale ili ne i to negdje od 3-4 mjeseca, po tome sam odmah znala da mora biti curica

Meni dlake od početka trudnoće slabije i puno sporije rastu a nosim dječaka

papaya avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Navike i preferencije su razlicite, ali vecini trudnica iz cisto tehnickih razloga - pogotovo pred kraj - odgovara da depilaciju, kakva god bila, ne vrse same, nego da im neko u tome pomaze. Ovdi naravno igra i stav kozmetickog salona - da budu ljubazni i prilagodljivi, a ne da prevrnu ocima 'ah, zena s trbuhom, sta cemo sad sa njom'. Pa to je normalan period kojeg u zivotu prolazi velika vecina njihovih klijentica.

Moj izbor je oduvik vosak: depilaciju, i to prilicno extremnu , odradim bez trepnuti. U trudnoci sam nastavila ko i do tad - fizicki mi nije smetalo ni malo, a psihicki mi je bilo vrlo bitno ostat njegovana i uredna koliko je moguce. Velik uticaj ima i moja kozmeticarka - zenska je genijalna s voskom i ima hordu klijentica koje joj uredno dolaze u trudnoci. Vjesta je i okretna - sa vecim trbuhom, sve odradimo na boku, ili bi podigla nogu pa bi opet sve dohvatili, ili u tandemu njih dvije odrade depilaciju... Totalno prilagodjeno svakoj fazi.
    Posebna prica je priprema za porod - za cure koje zele izbjec brijanje u rodilistu. Mene je tako fino uredila da su me i pohvalili u bolnici :D (a jos su mi to sve napravili gratis kao dobru vibru i ohrabrenje pred porod..)

Eto, za buduce mame iz splita sa dilemama

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

meni to tako vuči otužno da su nekoga u rodilištu pohvalili jer je na porod došla izdepilirana

žena kao prvo i prije svega u rodilište dolazi rađati, a kao drugo dlake među nogama su najpriodnija stvar na svijetu i njih to niti najmanje ne bi trebalo interesirati. doista žalosno.
    međunožne dlake pri porodu nimalo ne smetaju. sasvim je druga stvar što je odstranjivanje dlaka danas i sa međunožja postalo must have obilježje. dok npr. još 70-tih je upravo dlakavo međunožje bilo in i važilo kao vrlo sexi i privlačno muškarcima.

u zemlji gdje ja rađam niti briju niti klistiraju niti guraju katetere nakon poroda, a još manje forsiraju epiduralnu i horizontalno rađanje koje je se potpuno protivi zakonima sile teže. tako da mene sve ovo što čitam kako se rađa u hrvatskoj doista djeluje degradirajuće za ženu.

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Tončica007 prvotno napisa

Meni dlake od početka trudnoće slabije i puno sporije rastu a nosim dječaka
    meni su na rukama i nogama prestale rasti u potpunosti već 3 mjeseca i niti jedne dlake, a prilično sam inače dlakava

Tonja_1 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

htjela bih vam nabaciti svoje iskustvo: ja sam u trudnoći pod utjecajem hormona postala alergična na depilaciju, iako sam se prije redovno depilirala voskom kod kozmetičarke.

nisam nikada saznala je li bila u pitanju alergija na vosak ili nekakva intolerancija na čupanje dlake iz korjena, ali bilo je prestrašno imala sam plikove koliko sam bila otečena i svrab je bio nepodnošljiv. a tada sam depilirala prepone...prestrašno, dva dana sam ležala s raširenim nogama i naljevala se jogurtom da izvuče vrućinu...

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

hej cure molim informaciju na pp,naravno.ja se depiliram doma ali stvarno bi sad u trudnoći htjela otići nekome da mo to obavi,sve teže je svaki put.
    pa cure iz zagreba,ako može na pp kome idete po mogućnosti da ima iskustva s trudnicama? i da nije skupo. hvala!!

papaya avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj moia prvotno napisa
    meni to tako vuči otužno da su nekoga u rodilištu pohvalili jer je na porod došla izdepilirana
    Ne mora se automatski sve promatrat u negativnom kontekstu, u stilu MI (nemocne i obespravljene rodilje) vs ONI (bezdusni doktori i sestre). Dapace, u trenucima pripreme za porod, kad je valjda bilo ocigledno da sam se smrzla od straha, par duhovitih komentara i sala razmjenjenih sa sestrom djelovale su mi ljudski i toplo. Razbile malo barijeru. Za sve postoji nacin.

Inace na britvicu/zilet moja koza reagira bas lose - osip, pristici, to sve svrbi i smeta za poludit. I treba dosta vremena da se nakon toga smiri, dok sve to izrasta... Zato i inace metoda izbora je vosak, a posebno za pripremu pred porod. Ovo se kasnije pokazalo super-dobro jer je porod na kraju dovrsen carskim rezom - jos bi mi samo falila upaljena i iziritirana koza pod onim velikim flasterom :shock:

mala nada avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Idem u pon na depil.kod kozmetičarke kao i svaki mj.Depilira me bez problema,kao i uvijek me depil.prvo ispred i bikini zonu a onda legnem prvo na jedan bok pa depil.,a onda na drugi bok.Rezultat kao i prije T noge bez dlaka.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

moja je frendica čitavu trudnoću, sve do 39.t, odlazila na brazilku kod naše lokalne kozmetičarke, koja depilira sve , baš sve; rijetke su takve kozmetičarke, ali treba biti i takva trudnica da možeš izdržati vrući vosak na vagini do kraja T (iako mi kaže frendica da što više to depiliraš dlake su tanje i rijeđe i da nije tako strašno ) ; moja je metoda britvica, iz prostog razloga što mislim da se čupanjem koža vagine bezpotrebno rasteže i zbog toga što se dlake s godinama same prorjeđuju i stanjuju i ne želim u " nekim godinama " izgledati ovješeno i prorijeđeno ( ne znam da li je ovo znanstveno utemeljeno ali se meni čini tako )

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja sam koristila ogledalo i bilo je ok.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Yuna prvotno napisa
    Ja sam koristila ogledalo i bilo je ok.
    Blago tebi kad vidiš bilo šta u ogledalu.Ja nadobudna mislila da neću imat problema s depilacijom ali malo me iznenadilo...Al ne dam se,samo se nadam da ću imat toliko vremena(kad počnu trudovi) da se stignem izdepilirat kod kuće u svojoj kupaonici sa svojom britvicom...Al ako ne uspijem,nije kraj svijeta!

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ja uvijek sve depiliram egipatskom depilacijom-šećernom pastom, tako i u trudoći sam do kraja komplet...

spunky125 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

ja zarasla, a obećala si da ću se izdepilirati do sljedećeg pregleda pa me to sad čeka

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ja bila danas. našla super curku u kvartu koja je ujedno i mama pa me baš lijepo i nježno izdepilirala. i baš se sad osjećam dobro znam ja da doktore baš briga kako ću izgledati, ali mene veseli da sam si uredna

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

zašto u T nije dobra depilacija voskom?

ja idem najnormalnije kod svoje kozmetičarke..nisam ni prva ni jedina trudnica i sve mi napravi kao i inače (samo u nekim drugimpozama) bez obzira na trbuh..

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Najnormalnije se depilirala cijelu trudnoću, uključujući brazilsku i takva otišla na porod.

Fae avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj superx prvotno napisa
    ja uvijek sve depiliram egipatskom depilacijom-šećernom pastom, tako i u trudoći sam do kraja komplet...
    Imaš recept?

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj mayah prvotno napisa
    Ja redovno kod kozmetičarke skidam sve do kraja

Odmah sam joj najavila da sam trudna i da ćemo se viđati jednom mjesečno, do samog kraja, i pitala je ima li problema s tim. Rekla je da to nije ništa neobično, da imaju puno žena koje dolaze na depilaciju baš zbog toga da ih ne briju u bolnici.

...i ja također! Jednom mjesečno, sve do kraja! Možda sam sada malo osjetljivija, ali ne podnosim dlake i iako ih ne vidim (zbog stomaka) idu mi na živce, a vratolomije oko brijanja; no tnx!

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj moia prvotno napisa
    meni su prestale rasti dlake na nogama i na rukama vjerovale ili ne i to negdje od 3-4 mjeseca, po tome sam odmah znala da mora biti curica

e još kad bi tako ostalo nakon poroda, bilo bi to sjajno
    ista stvar i kod mene, prestale poptpuno i bila je curica, ali nakon poroda nadoknadi se sve troduplo :shock: za nepovjerovati

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Fae prvotno napisa
    Citiraj superx prvotno napisa
    Imaš recept?
    i mene zanima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •