Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: prodavali bebe, majkama lagali da su mrtve- reagiranja

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno prodavali bebe, majkama lagali da su mrtve- reagiranja

Možda je ova tema prebanalna, stvorena za zgražanje pa zaključavanje topika, ali ja, otkad sam vidjela to na vijestima ne mogu prestati razmišljati o ljudima koji su to napravili, najviše onima koji su tu djecu kupili, a ispada da su znali da su ukradena.
    Nema tog očaja za djetetom koji bi ih opravdao, zapravo, ako su bili toliko očajni da imaju dijete, kako su to mogli učiniti drugoj majci...
    Ma neznam, danas sam tako raspoložena... gdje ovaj svijet ide, svakim me danom sve više strah za moju mrvicu u ovom luđačkom svijetu.

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno Re: prodavali bebe, majkama lagali da su mrtve- reagiranja

Citiraj isvetica prvotno napisa
    Možda je ova tema prebanalna, stvorena za zgražanje pa zaključavanje topika, ali ja, otkad sam vidjela to na vijestima ne mogu prestati razmišljati o ljudima koji su to napravili, najviše onima koji su tu djecu kupili, a ispada da su znali da su ukradena.
    Nema tog očaja za djetetom koji bi ih opravdao, zapravo, ako su bili toliko očajni da imaju dijete, kako su to mogli učiniti drugoj majci...
    Ma neznam, danas sam tako raspoložena... gdje ovaj svijet ide, svakim me danom sve više strah za moju mrvicu u ovom luđačkom svijetu.
    Potpuno te razumijem, ni ja to nisam jučer mogla smetnuti s uma cijelu večer to je bilo prestrašno! I to liječnici?!? Kako netko može biti tako bešćutan! Drago mi je da je na kraju tom jednom prodavaču proradila savjest i da se sve to skupa saznalo... bez pardona bih ih sve osudila na doživotan zatvor, čak i to je preblago za sve to što su napravili tim roditeljima

A glede svijeta... neću niti pomišljati što će se sve događati za 10-ak ili 20-ak godina. Činjenica je da će naša djeca živjeti u nekom posve drugačijem, ne tako lijepom svijetu kao mi... Novac/kapital/želja za vlašću je potpuno izmijenila nekadašnje dobre vrijednosti...

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Prestrašno, nema uopče ni riječi za opisati takvu monstruoznost.
    A za svijet, uh, meni se več odavno čini da ide kvragu, zatomi i bježimo na selo. Kad izvažem dobre i loše strane grada i sela, selo mi definitivno izgleda kao mirnije i zdravije mjesto.

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Najgore mi je što sam pomislila na sve one žene čija djeca JESU umrla pri porodu u toj bolnici, na sumnju koja se u njih javila, na probuđenu nadu da je njihovo dijete negdje živo... Nema živine ko čovjek...

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Vjerujem da bi ubila golim rukama doktore koji su mi to učinili, da se ne dao Bog takvo što dogodi nama. Prestrašno, i da, što sad te majke mogu misliti nego se nadat. Užas...

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Prestrašno....
    Da, i ja sam posmislila na ne koji su fakat izgubili bebicu, a sad se pitaju....doživjet će ponovni gubitak

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja sam gledala film o tome, nisam mislila da je stvarno bilo takvih slučajeva.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •