Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: POMMADE CASTOR EQUI

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno POMMADE CASTOR EQUI

Navodno se u Francuskoj može nabaviti krema naziva Pommade Castor Equi (od Laboratorie Boiron) koja uspješno 'razbija' kvrge u dojkama. Pitala sam u ljekarni na osnovu recepture koju sam dobila: to je neki 'magistarski' (valjda sam dobro zapamtila) pripravak francuske ljekarne i kao takvog nije ga moguće naručiti službenim kanalima. Zna li možda netko više o tome.
    Naime, moj Lovre ima 7 i po mjeseci a ja (barem) deseti zastoj mlijeka (u zadnjih mjesec i po otkad smo krenuli s dohranom - četvrti!). I psihički i fizički sam već pomalo iscrpljena od stalnih problema kod dojenja...

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

u zg-u na trznici dolac postoji 1ljekarna(ne znam nazalost ime :/ ) gdje se mogu naruciti takvi lijekovi,a vjerojatno i kreme kojih nema inace po ljekarnama!!

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Maruška, ja ne bih puno vjerovala tim marketinškim trikovima.
    Kakav bi to bio sastojak koji bi mogao razbijati mliječne ugruške u kanalićima? Onaj isti koji razbija i mijeloze?
    Najbolje je da to sama rješavaš pod toplim tušem, toplim oblozima prije podoja, češćim dojenjem, stavljanjem bebe na "kritičniju" dojku, laganim masažama...

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Obzirom da sam informaciju o kremi dobila iz treće ruke, nisam baš uvjerena u istinitost priče, ali... nikad ne reci nikad. Ma sve znate kako je kad nastupi kriza: sve bi probale samo da se problem riješi. A kud' ćeš bolje od čudotvorne kreme!
    U međuvremenu Lovre je (i ovaj put) 'pojeo' kvrgu tako da smo se sada vratili u normalu i sa zadovoljstvom možemo reći da i dalje uspješno dojimo i da dohrana solidno napreduje.
    Hvala na savjetima.

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Maruška, super.
    Žene koje imaju problema s ponavljajucim mastitisima moraju dobro pripaziti na sebe. Pripazi na stres, dovoljno jedi, pij i odmaraj se.

~lex~ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    Maruška, ja ne bih puno vjerovala tim marketinškim trikovima.
    Kakav bi to bio sastojak koji bi mogao razbijati mliječne ugruške u kanalićima? Onaj isti koji razbija i mijeloze?
    Najbolje je da to sama rješavaš pod toplim tušem, toplim oblozima prije podoja, češćim dojenjem, stavljanjem bebe na "kritičniju" dojku, laganim masažama...
    Marelica je u pravu. 100%.

A u pitanju nije krema koja razbija "kvrge", već obična vazelinska krema protiv ragada.

[quote]Voil

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •