Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Putovanje u prosincu- da ili ne?

little duck avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno Putovanje u prosincu- da ili ne?

Nadam se da sam temu stavila pod dobru tematiku...

Zanima me vase misljenje...S obzirom na ovu epidemiju svinjske gripe, za koju kazu da ce biti jos i gora, isplati li se riskirati s putovanjem u inozemstvo, avionom?

Naime, razmisljali smo o putovanju rodbini u Norvesku, ali s obzirom na milijarde ljudi u zracnim lukama, smatrate li vi da je rizik velik ili smo se mi malo previse prepali? V. je sada 19 mj. skoro, ja sam "friska" trudnica"...hhhmmm!

Nismo inace panicari, ali s obzirom na price vecine ljudi koji su se zarazili, vecina ih je bas zarazena na putovanjima...

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno Re: Putovanje u prosincu- da ili ne?

Citiraj little duck prvotno napisa
    Nadam se da sam temu stavila pod dobru tematiku...

Zanima me vase misljenje...S obzirom na ovu epidemiju svinjske gripe, za koju kazu da ce biti jos i gora, isplati li se riskirati s putovanjem u inozemstvo, avionom?

Naime, razmisljali smo o putovanju rodbini u Norvesku, ali s obzirom na milijarde ljudi u zracnim lukama, smatrate li vi da je rizik velik ili smo se mi malo previse prepali? V. je sada 19 mj. skoro, ja sam "friska" trudnica"...hhhmmm!

Nismo inace panicari, ali s obzirom na price vecine ljudi koji su se zarazili, vecina ih je bas zarazena na putovanjima...
    putujem u prosjeku svaka 3 tjedna van zemlje avionom, ostalo hodočastim po bolnicama i još nisam niš pokupila
    a niti moji kolege sa sličnim opisom posla, a niti moji doma

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

mene isto zanima, ja sam trebala tad putovati sa bebom, koja će imati 11 mj.!

nely avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja, nebi išla.. :/

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja ne idem ni u kino. Toliko o paranoji.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Kod nas ima prasetine koliko god hoces, ali mi se ponasamo kao da je nema. Samo pazimo, vise nego inace, na pranje ruku (tipa kolica u ducanu, i slicno).

Sto se aviona tice, naletjelo nas se dosta u obitelji u zadnjih nekoliko mjeseci i nikome se nista nije dogodilo.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ja ne bih išla, ne toliko zbog svinjske gripe koliko zbog straha da se nešto ne zakomplicira u trudnoći (tipa da zaglavim na kiretaži, operaciji, pretragama, liječenju itd).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •